Antena Căutare

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Colaj cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă lângă logo-ul Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor Galerie
Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor | Antena 1

Cel mai dur reality show din România se întoarce pe micile ecrane ale publicului. Printre cei care au acceptat provocarea Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor se numără Mihai Găinușă și Oana Paraschiv.

Omul de radio și colega lui de echipă sunt mai pregătiți ca niciodată să facă față unei experiențe de care nu au avut parte până acum. Curioși și foarte ambițioși din fire, aceștia abia așteaptă să cunoască noi culturi și să descopere cele mai ascunse secrete ale Asiei.

Pe Mihai Găinușă îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cine este Oana Paraschiv, de fapt. Cei doi se cunosc foarte bine, iar relația lor de prietenie este extrem de specială.

Citește și: Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Concurenta de la Asia Express - Drumul Zeilor este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Deși apare des la televizor și nu este străină camerelor de filmat, telespectatorii nu cunosc prea multe detalii despre ea.

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Colega de echipă a lui Mihai Găinușă a fost pasionată de jurnalism din copilărie

Iată cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. A1.ro pune la dispoziție informații despre colega de echipă a lui Mihai Găinușă. Astfel, concurenta celui mai dur reality show din România are 39 de ani și este o persoană celebră în showbiz-ul românesc.

Oana Paraschiv a copilărit în Focșani într-o familie credincioasă. Mama ei este de profesie învățătoare, iar tatăl și frații ei sunt preoți. Colega de echipă a omului de radio și-a dorit să devină medic, însă a fost atrasă de televiziune și jurnalism încă din copilărie.

Concurenta de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor a absolvit Liceul teoretic „Spiru Haret” din Focșani, iar mai apoi a decis să urmeze cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București.

În prezent, Oana Paraschiv locuiește în Capitală unde își desfășoară și activitățile de zi cu zi. Acesta este un cunoscut om de radio și televiziune. A intrat în atenția publicului în 2012, atunci când s-a decis să apară în prima emisiune televizată.

Citește și: Cine este Ioana State de la Asia Express sezonul 7. Cu ce se ocupă coechipiera lui Mane Voicu de pe Drumul Zeilor

Atunci când nu se află la locul de muncă unde este colegă cu Mihai Găinușă, concurenta de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor preferă să își petreacă timpul făcând activități ce o relaxează. Oana Paraschiv adoră să călătorească și să trăiască fiecare experiență la cote maxime.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că aceasta este o persoană veselă și optimistă, iar drept dovadă stau aparițiile sale televizate și cele din mediul online.

Un lucru este cert, telespectatorii abia așteaptă să-i vadă pe cei doi pe Drumul Zeilor. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă vor demonstra că se cunosc foarte bine, iar prietenia lor îi va ajuta să treacă peste cele mai mari obstacole.

Iată care sunt celelalte echipe de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor AICI.

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului... Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x