Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express 2021. Celebrul chef face echipă cu fiul ei în sezonul 4

Asia Express 2021 a strâns 9 echipe de vedete pentru cea mai dură competiție tv. Cine este Patrizia Paglieri și cum a devenit cunoscută în România.

Patrizia Paglieri și fiul ei au format o echipă în noul sezon Asia Express

Antena 1

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară. Dar pentru a ajunge la acest succes, concurenta de la Asia Express 2021 a avut de parcurs câțiva pași. Cine este Patrizia Paglieri și cum a devenit cunoscută.

Patrizia Paglieri de la Asia Express 2021, unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România

Patrizia Paglieri a foat jurat în cadrul unui show-culinar, oportunitate care i-a deschis, la momentul respectiv, porțile câtre notorietate. Astfel că, Patrizia Paglieri, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Mai apoi i-a jurizat și pe chefii de la Chefi la cuțite, sezonul 9. Vedeta a fost prezentă în multe emisiuni tv, unde a vorbit despre viața ei.

Citește și: Cine este Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, de la Asia Express. În ce țară și ce domeniu a ales să studieze tânăra

Chef Patrizia Paglieri a plecat în cursa Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco (24 de ani). Cei doi au o legătură foarte strânsă. Patrizia a locuit foarte mult timp în Italia, însă a ales să se mute în România pentru a profesa.

Patrizia s-a născut în Bahamas, dar a petrecut foarte mulți ani în Italia, însă după ceva vreme ea a decis să se mute definitiv în România, aici desfășurându-și activitatea și aducând pe lume și un copil. La momentul respectiv, ea nu și-a dorit un soț, își dorea doar un copil care să-i fie alături, și o lungă perioadă de timp s-a gândit să apeleze la o clinică de înseminare, lucru pe care părinții ei nu l-au acceptat.

„Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ. Aproape au leşinat amândoi (n.r. mama și tatăl Patriziei) la masă”,a spus chef-ul familiei sale, iar după reacția lor, Patrizia a adăugat: „Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică”, spunea ea în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

Citește și: Cine este Anca Ungureanu de la Asia Express. Are o poveste de viață marcantă. Din ce boală grea a ieșit învingătoare

Asia Express, o adevărată provocare pentru Patrizia Paglieri

Patrizia Paglieri și fiul ei, Franci, au plecat pe Drumul Împăraților cu gândul de a învăța o lecție de viață, lucru care s-a și întâmplat.

Cursa din Asia Express le-a adus surprize după surprize și lucruri de povestit pentru niște ani buni de acum încolo.

“O zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu”, a mărturisit Patrizia Paglieri, un celebru chef din România, care i-a jurizat inclusiv pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la o probă de amuletă din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Cine este Shift de la Asia Express, sezonul 4. A făcut furori cu piesa „Sus pe toc”

“Ce am observat este că turcii au o frică de Poliție incredibilă, iar noi am avut lipici la Poliție. Ne-a oprit de foarte multe ori. Într-o seară, căutând cazare, am crezut că am găsit pe cineva care vrea să ne ajute, când de fapt el a chemat Poliția ca să plecăm de acolo. Și cu banii e greu, dar uneori mă mai plâng în fața patiseriilor în speranța că o să primesc ceva”, a mai adăugat ea.

Experiențele trăite până acum pe Drumul Împăraților l-au făcut pe Franci să declare că “Asia Express te face să îți dai seama cât de norocos ești acasă”.

“Mă bucur că și tu ai ajuns la concluzia asta. Eu ți-am zis de atâtea ori!”, a adăugat mama lui.

Care sunt echipele formate în sezonul 4 Asia Express 2021

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză.

Ultimele știri