Antena Căutare

Proba pentru ultima șansă a pregătit „arome” tari pentru concurenții de la Asia Express! „Am mestecat ca o vacă blazată”

În ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, concurenții intrați la cursa pentru ultima șansă au aflat ce aventură pe cinste le-a pregătit Gina Pistol de data aceasta.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ, Lia şi Maria şi Adda şi Cătălin sunt concurenții din cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima şansă, în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express.

Practic, vedetele trebuie să folosească un fel de trotinetă din lemn, folosită de filipinezi încăn de acum sute de ani, pentru a căra lemne.

citește și: Adda, criză uriașă de nervi la Asia Express! Concurenta s-a răzbunat pe rucsac: „Nu mai fac nimic”

Proba pentru ultima șansă a pregătit „arome” tari pentru concurenții de la Asia Express! „Am mestecat ca o vacă blazată”

Concurenții au mestecat moma, un ingredient secret folosit de filipinezi pentru energie

Concurenții au mestecat moma, un ingredient secret folosit de filipinezi pentru energie

Înainte de-a pleca, cele trei echipe trebuie să mănânce „moma”, un amestec de frunze de tutun, sare de lămâie, un praf de rădăcini și sâmburii unui anumit tip de palmier. Se presupune că „moma” dă multă energie.

citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, momente de groază la Asia Express! „Dacă vreau să-l văd pe tata scot oasele și trupul! A murit de 20 de ani, dar e în casă cu noi”

Vedetele au trebuit să mestece amestecul până ce acesta a căpătat culoarea roșie, iar sarcina nu a fost una deloc ușoară! Și asta e doar prima sarcină!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat vedetele!

Cuvinte acide, reproșuri și jigniri neașteptate, la Asia Express! Concurenții au aflat notele de la votul de popularitat... Trei echipe au intrat la cursa pentru ultima șansă, la Asia Express! „Ești drăguț să nu mă mai întrerupi, Speak?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x