Antena Căutare

Ultimul joc de amuletă din sezonul 3 Asia Express! Concurenții trebuie să traducă frazele din chineză în română

După ce au parcurs un drum dificil spre templul unde îi aștepta Gina Pistol, concurenții de la Asia Express sezonul 3 au aflat cine intră la jocul de amuletă!

De data aceasta, Sorin Bontea și Răzvan Fodor și Speak și Ștefania s-au calificat la jocul de amuletă, fiindcă au ajuns primii la locul de întâlnire cu Gina Pistol.

ULTIMUL JOC DE AMULETĂ DNI SEZONUL 3 ASIA EXPRESS

De data aceasta, Gina Pistol le-a pregătit o probă mai mult decât dificilă, unde răbdarea vedetelor rămase în sezonul 3 al emisiunii Asia Express este testată din plin!

citește și: Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: ”Îmi exploda stomacul de râs”

„Nu pot să vă las să plecați din Taiwan fără să învățați o boabă de chineză. Fiecare semn de acolo reprezintă o altă literă. Vor fi niște fraze pe care voi trebuie să le descoperiți. Unul va sta în fața panoului cu litere și va descrie semnele, în timp ce celălalt va coborî pe scări, la o pagodă.

citește și: Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”

Odată ajuns acolo, din descriere, va trebui să recunoască litera și s-o aducă degrabă colegului de echipă. Cine ghicește ajunge mai aproape de traducerea frazei”, a anunțat frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi cum s-au descurcat vedetele!

„Cu cât scoți mai mult din ea, cu atât devine mai mare”. Concurenții de la Asia Express au găsit răspunsul la ghicitori... Ștefania, criză uriașă de nervi și momente de disperare, la Asia Express! „Este urât și prost”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x