Antena Căutare

Cum arată mama Oanei Paraschiv de la Asia Express 2024. Nu mulți au avut ocazia să le vadă împreună

Oana Paraschiv, concurenta de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, se mândrește cu o mamă superbă. Nu mulți au avut ocazia să le vadă împreună până acum. Rămâi pe a1.ro pentru a vedea cum arată Gabriela, femeia care i-a dat viață omului de radio.

Galerie
Oana Paraschiv, concurenta de la Asia Express - Drumul Zeilor sezonul 7, se mândrește cu o mamă superbă | Antena 1

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă formează o echipă puternică și de temut la Asia Express 2024. De-a lungul competiției, cei doi au demonstrat că locul lor este pe Drumul Zeilor. Aceștia au trecut peste orice obstacol, impresionând cu ambiția lor.

Concurenta a atras atenția telespectatorilor încă din primele ediții ale emisiunii. Publicul și-a dat seama rapid faptul că Oana Paraschiv este o femeie optimistă, luptătoare și plină de energie pozitivă.

Deși lucrează de mulți ani la radio, colega de echipă a lui Mihai Găinușă a preferat să fie o prezentă discretă. Se pare că Oana Paraschiv și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor. Nici în cadrul reality show-ului nu a adus în discuții subiecte importante despre ea.

Citește și: Ce vârstă are Oana Paraschiv, partenera lui Mihai Găinușă de la Asia Express 2024. Ce diferență este între cei doi colegi

Articolul continuă după reclamă

Pentru că este o persoană rezervată, puțini sunt cei care au avut ocazia să o vadă până acum pe Gabriela, femeia care i-a dat viață Oanei Paraschiv. Concurenta de la Asia Express are pe contul de Instagram o imagine emoționantă cu mama ei. Iată cum arată aceasta.

Cât de frumoasă este Gabriela, mama Oanei Paraschiv. Cele două seamănă foarte mult

Gabriela, mama Oanei Paraschiv, este de o frumusețe deosebită. Femeia este o prezență discretă și plină de farmec în viața fiicei sale, motiv pentru care relația dintre cele două a rămas foarte specială.

Deși Oana Paraschiv este adesea în centrul atenției datorită personalității sale puternice, mama sa rămâne o figură mai puțin cunoscută publicului.

În urmă cu aproximativ un an, concurenta de la Asia Express 2024 și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare înduioșătoare. Aceasta a publicat o imagine emoționantă cu femeia care i-a dat viață. De asemenea, un detaliu nu a fost trecut cu vedere: acestea seamănă ca două picături de apă.

Se pare că Oana Paraschiv a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei. În plus, din imagine se mai poate observa faptul că Gabriela are un zâmbet cald și o atitudine pozitivă.

Citește și: Ce studii are Oana Paraschiv de la Asia Express. Ce și-ar fi dorit să devină când era mică: „Mi-a trecut destul de repede”

Femeia a fost un model de inspirație pentru fiica sa, îndrumând-o să-și urmeze visurile și să nu se lase descurajată de obstacole. Gabriela a fost întotdeauna acolo pentru a-i oferi sprijinul necesar Oanei Paraschiv, iar relația lor este o dovadă a legăturii puternice dintre mamă și fiică.

„La mulți ani, Gabriela mea! #mama”, este mesajul pe care l-a publicat în dreptul pozei cu femeia care i-a dat viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Oanei Paraschiv de pe contul de Instagram a generat foarte multe like-uri și reacții din partea prietenilor virtuali.

De altfel, aventura Oanei Paraschiv de la Asia Express continuă în fiecare duminică de la 20:00, dar și luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Concurenta și partenerul său de echipă, Mihai Găinușă, sunt pregătiți să ajungă cât mai aproape de Marele Premiu.

Prima reacție a lui Cosmin Vîjeu, după ce a fost eliminat de la Asia Express alături de Adrian Nartea. Ce mesaj a transm... Asia Express, lider de audiență. Adi Nartea și Cosmin Vîjeu și-au încheiat aventura pe Drumul Zeilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x