Antena Căutare

E groasă, John! Dorian Popa cerșește resturi de mâncare, de foame: ”V-a mai rămas ceva? Ne puteți da și nouă?”

Efort fizic, adrenalină, oboseală și nervi întinși la maximum! Dar cu un euro de persoană pe zi, ce te faci cu foamea? Aflate în Laos, cea de-a doua destinație "Asia Express" în care au ajuns cele 12 vedete, nevoia de a se descurca întrece orice imaginație. 

Efort fizic, adrenalină, oboseală și nervi întinși la maximum! Dar cu un euro de persoană pe zi, ce te faci cu foamea? Aflate în Laos, cea de-a doua destinație "Asia Express" în care au ajuns cele 12 vedete, nevoia de a se descurca întrece orice imaginație.

Astfel că Dorian Popa ajunge în situația în care e nevoit să cerșească resturi de mâncare, de foame, într-un restaurant din Laos.

”V-a mai rămas ceva de mâncare?.Ne puteți da nouă?”, spune, sincer, Dorian. Că vorba aia, de foame nu moare, John!

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Proba curajului suprem! Vedetele au prins țipari cu mâinile goale, iar panica s-a instalat: "Electrocutează, eu nu ... Momente de panică la "Asia Express"! Lora a căzut de pe bicicletă și a urlat de durere: "Mi-am rupt picio...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x