Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi despre familia lui: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”

Mihai Petre și Elwira au avut parte de un moment foarte emoționant în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express. Cei doi au vorbit cu lacrimi în ochi despre persoanele pe care le iubesc cel mai mult și despre momentele de durere din viața lor.

mihai-petre-își-îmbrățișează-soția-cu-lacrimi-în-ochi Galerie
Mihai Petre și Elwira au avut parte de un moment foarte emoționant în Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express. | Antena 1

Provocările au continuat să apară în ultima cursă a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților. Pe lângă probele dificile și situațiile neașteptate în care au fost puși, concurenții au întâmpinat un moment de-a dreptul emoționant.

Cele două echipe finaliste au fost nevoite să scrie pe o foaie patru persoane pe care le iubesc și care au avut parte de o tragedie în viață. Misiunea le-a adus lacrimi în ochi lui Mihai Petre și Elwirei, care s-au gândit la clipele neplăcute prin care au trecut.

„O misiune care m-a lovit direct în suflet. Ne-au venit foarte repede în minte momentele astea, pentru că am avut momente dure și care ne-au schimbat viața”, a spus concurentul, vizibil afectat.

Mihai Petre i-a dat plicul soției sale pentru a continua să citească instrucțiunile de pe foaie. Cei doi n-au stat prea mult pe gânduri și au vorbit despre familia concurentului.

Mihai Petre a povestit cu lacrimi în ochi despre moartea tatălui, în finala Asia Express

Pe prima foaie, Mihai Petre a scris numele mamei sale și al surorii, pentru că în urmă cu ceva timp, concurentul și-a pierdut tatăl. Acesta a povestit cu lacrimi în ochi despre unul dintre cele mai grele clipe ale vieții sale.

„Am scris către mama și sora mea, care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu când l-am pierdut timpuriu pe tata. Eu nu pot să le despart pe maică-mea și soră-mea pentru că l-am pierdut pe tatăl meu foarte devreme. Și aș vrea să le mulțumesc. (...) Tata era un om foarte puternic și baza noastră”, a spus concurentul printre lacrimi.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Cele două echipe au îmbrăcat uniforma militară. Ce au pățit Mihai Petre și Cuza la tehnica Krav Maga

„A suferit foarte tare și toată familia noastră a suferit când tatăl lui Mihai a murit. A fost prima data când eu l-am văzut pe Mihai plângând. (...) Știu că ne păzește de acolo de sus și îi mulțumesc că am putut să-l cunosc pe Mihai datorită lor”, a adăugat și Elwira.

Mihai Petre, despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat Elwira

Mihai Petre a scris pe cel de-al doilea bilet numele soției sale. Acesta i-a mulțumit cu lacrimi în ochi că a fost puternică în cele mai dificile clipe din viața sa. Concurentul a vorbit despre „diagnosticul” care i-a fost pus greșit Elwirei.

„M-ai speriat tare rău. Am avut un alt moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”, a spus Mihai Petre la Zidul Plângerii.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenții să facă

„Că am o tumoare pe coloană, asta ni s-a spus, iar Mihai a fost cel mai bun om atunci cu mine. M-a ajutat să trec peste și să îmi schimb percepția despre viață.”, a mai adăugat Elwira în timp ce plângea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Cele două echipe au îmbrăcat uniforma militară. Ce au pățit Mihai Petre și Cuza la tehnica Kra... Finala Asia Express 2021. Concurenții au vorbit cu familia în ultima etapă de pe Drumul Împăraților. Ce reacții au avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x