Antena Căutare

Finala Asia Express 2021. Cele două echipe au îmbrăcat uniforma militară. Ce au pățit Mihai Petre și Cuza la tehnica Krav Maga

În Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, cele două echipe au avut parte de o experiență unică. Concurenții au ajuns la baza Fauda din Israel, iar ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere.

cuza-emi-se-luptă-mihai-petre-e-pe-jos-îl-doare-piciorul Galerie
În Marea Finală a sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților, cele două echipe au avut parte de o experiență unică. Concurenții au ajuns la baza Fauda din Israel, iar ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere. | Antena 1

Cuza și Emi, Mihai Petre și Elwira au plecat în ultima cursă de pe Drumul Împăraților, fără a se gândi la ceea ce va urma. După ce au vândut înghețată și au căutat coduri pentru a putea deschide tableta, cele două echipe au primit o probă care i-a surprins.

Concurenții au avut parte de o surpriză când au ajuns la baza militară Fauda din Israel, unde au fost nevoiți să se îmbrace în uniformă militară în mai puțin de un minut. De asemenea, aceștia au ascultat în permanență de instructorul lor.

„Nu arătau prietenoși”, a mărturisit Elwira.

„Se purtau ca la armată”, a completat-o Mihai Petre.

Echipele au primit sarcina de a învăța cum să se apere de lovituri printr-un antrenament dificil și extenuant, numit Krav Maga. Krav Maga este tehnica de luptă a armatei Israeliene, iar concurenții au avut de memorat mai multe metode de autoapărare.

Cuza s-a enervat la antrenamentele militare în finala Asia Express - Drumul Împăraților

Primii care au ajuns la baza militară și au început antrenamentele au fost Cuza și Emi. Cei doi s-au descurcat de minune, însă Cuza a avut o reacție nervoasă după ce Emi l-a „lovit” din greșeală.

„Gata, mă! Te-a luat valul”, i-a spus Cuza colegului său.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Cuza și Emi, surpriză de proporții mari la autostop. Concurenții au vorbit cu tatăl șoferului la telefon

„În ăsta a intrat un luptător, mi-a dat un cot în mușchi, mi-a întors mâna.”, a mai completat el.

Cei doi și-au aruncat câteva replici acide, la scurt timp după ce Emi i-a întors mâna colegului său.

„Ai grijă, nu trebuie să-l rănești”, i-a zis instructorul.

Concurenții s-au lovit de mai multe ori pe parcursul antrenamentelor, iar discuțiile aprinse nu au întârziat să apară.

Mihai Petre, lovit la antrenamentele Krav Maga de către soția lui, după ce a îmbrăcat uniforma militară

Nici Mihai Petre nu a scăpat de câteva lovituri de la soția lui în timpul antrenamentelor. Elwira Petre a încercat să facă o tehnică de autoapărare, dar și-a lovit partenerul în față din greșeală.

„Mamă, chiar mi-a dat una. Heeeei! Stai, măi”, a spus concurentul.

Instructorul i-a dezvăluit că vede multă furie, dar nu și tehnică, motiv pentru care au fost nevoiți să încerce din nou mișcarea.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre și Elwira au întâlnit turiști români pe plaja din Tel Aviv. Ce i-au pus concurenții să facă

„Ai găsit scuza perfectă. Suntem la antrenament, zbang un pumn. Măi, dar relaxează-te totuși.”, a mai zis Mihai Petre.

De asemenea, loviturile din partea soției sale nu au încetat să apară la următoarele tehnici de autoapărare efectuate.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Finala Asia Express 2021. Cuza și Emi, surpriză de proporții mari la autostop. Concurenții au vorbit cu tatăl șoferului ... Finala Asia Express 2021. Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi despre familia lui: „Ne-a anunțat că Elwira e foart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x