Irina Fodor, mesaj amuzant pentru soțul ei, din Asia Express: „M-au vândut colegii”. Cum a reacționat Diana, fiica lor

Irina Fodor se află la filmările Asia Express și i-a transmis un mesaj amuzant soțului său, Răzvan Fodor.

Irina Fodor i-a transmis un mesaj amuzant lui Răzvan Fodor

Antena 1

Irina Fodor și Răzvan Fodor au ambii simțul umorului foarte bine dezvoltat. Recent, prezentatoarea Asia Express i-a transmis cu ajutorul rețelelor sociale un mesaj haios soțului său, iar acesta nu i-a răspuns direct, ci a lăsat-o pe fiica lor să ofere o reacție.

Aflată la filmările Asia Express, Irina Fodor a transmis un mesaj, aflându-se pe o statuie în formă de măgar:

„Dragă Fodor, eu rămân aici. M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate. O să am o viață nemaipomentiă. Te pup”, i-a transmis Irina Fodor soțului ei, pe Instastory.

Răzvan Fodor a lăsat-o pe fiica lor să răspundă, iar mesajul acesteia demonstrează că simțul umorului este trăsătură de familie:

„Ai și tu mamă niște glumee...După ce că tăticul ăsta e vai de capul lui”, a glumit Diana Fodor.

Citește și: Irina Fodor, ținută spectaculoasă în Cappadocia. Cum a fost fotografiată prezentatoarea, în timpul filmărilor Asia Express

Cu ce gânduri a plecat Irina Fodor în Asia Express

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor. Vedeta a mărturisit că în momentul în care a primit oferta de a pleca în Asia a simțit cum i s-au „înmuiat genunchii”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii."

"Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o."

"Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.", declarat Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Irina Fodor, apariție spectaculoasă! Cum a reacționat Florin Dumitrescu

Cine sunt concurenții Asia Express, sezonul 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri