Irina Fodor, ținută spectaculoasă în Cappadocia. Cum a fost fotografiată prezentatoarea, în timpul filmărilor Asia Express

Irina Fodor și echipele care concurează la Asia Express se află în Cappadocia, Turcia, într-un decor sublim, iar rochia prezentatoarei este pe măsura cadrului.

Irina Fodor se află în Cappadocia, alături de echipa Asia Express

Antena 1

Irina Fodor a fost fotografiată în Cappadocia, purtând o rochie lungă, cu umerii goi și un cordon negru în talie care îi pune silueta în evidență. De asemenea, părul împletit, cerceii lungi, și zâmbetul, accesoriul cel mai de preț al prezentatoarei, completează perfect ținuta spectaculoasă.

Fanii au fost încântați să vadă imagini cu Irina Fodor, din timpul filmărilor pentru Asia Express, Drumul Împăraților.

Irina Fodor a transmis un mesaj din Cappadocia, descriind peisajul ca fiind unul „nepământean”.

„N-aș fi crezut că o să ajungem vreodată pe un loc de pe pământ care arată atât de…nepământean și, totuși, iată-ne aici! Cappadocia, ce aventuri ne-ai pregătit?”, este mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Irinei Fodor.

„Arăți splendid”, „Ești superbă, abia aștept sa înceapă”, „Fodorica, ești minunată”, „Ești superbisimă”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-au transmis fanii când au văzut fotografiile cu Irina Fodor în Asia Express.

Cu ce gânduri a plecat Irina Fodor în Asia Express

Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor. Vedeta a mărturisit că în momentul în care a primit oferta de a pleca în Asia a simțit cum i s-au „înmuiat genunchii”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii."

"Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o."

"Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez.", declarat Irina Fodor.

Cine sunt concurenții Asia Express, sezonul 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele nouă perechi dornice de aventură și adrenalină. Drumul Împăraților trece prin Turcia, Georgia, Azerbaijan și continua cu două destinații surpriză. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 sunt în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Ultimele știri