Antena Căutare

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episod 10. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, despre cum se încurajează reciproc

În episodul 10 din Jurnal de călătorie – Asia Express – Drumul Zeilor, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au vorbit despre provocările pe care le-au întâlnit în Asia Express.

Galerie
Cei doi concurenți, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, au vorbit deschis despre ce înseamnă pentru ei experiența Asia Express. | A1

Cei doi concurenți, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, au vorbit deschis despre ce înseamnă pentru ei experiența Asia Express.

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au vorbit despre provocările din Asia Express

Sorin Brotnei a fost cel care a vorbit primul, spunând că ei s-au băgat în Asia Express fără să știe despre ce o să fie vorba.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episod 9. Surorile Andreea Perețeanu și Carmen Negoiță, dezvăluiri din culise

“Am ales să mergem împreună ca să fugim de-acasă amândoi”, a spus Nicolai Tand.

Tot el a povestit că în Asia Express nimic nu e sigur și că ei nu au cum să știe nimic, parcă se simt îngrădiți ca niște oi în țarc.

“Sunt atâta de confuz că e incredibil”, a spus Nicolai Tand în timpul unei misiuni.

Bucătarul spunea că el simte totuși că are un avantaj în această competiție pentru că știe să se bucure de toate lucrurile mici pe care I le oferă această experiență. Nicolai Tand era fascinat de peisaje și de tot ce îl înconjoară, chiar dacă avea de făcut misiuni grele alături de Sorin.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 8. Anca Țurcașiu și Andreea Samson: „Avem aceeași energie”

“Dacă iese un pic de soare, mă bucur. Dacă plouă, mă bucur. Adică nu îmi trebuie mare lucru să fiu fericit, la modul cel mai serios”, a spus Nicolai Tand.

De cealaltă parte, Sorin spunea că el este competitiv, dar nu se raportează la o altă persoană.

“Mă duc până la limita la care pot să mă duc”, a zis Sorin.

Sorin este finul lui Nicolai Tand și puțini știu acest lucru.

“Alergăm, merem, face, dormim pe jos. Nu-I problemă”, a mai adăugat Nicolai Tand.

Nicolai a mai spus că anul acesta împlinește 50 de ani și și-a dorit ca aventura Asia Express să fie un reset pentru mintea lui.

“Dacă o să ne fie greu, o să încercăm să ne depășim greul, adaptându-ne în funcție de situație”, a mai adăugat Sorin.

Nicolai Tand a mai spus că are foarte mulți prieteni care au participat la Asia Express și toți l-au sfătuit să meargă în această aventură pentru că e foarte tare și o să îi schimbe viața. Se pare că bucătarul le-a ascultat sfatul și nu regretă deloc.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au vorbit despre provocări

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 din 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Ioana State și Mane Voicu luptă în competiția sezonului 7 Asia Express, pe Drumul Zeilor... Andrei Ursu și Vlad Condurache povestesc despre obstacolele din aventura sezonului 7 Asia Express: „Sunt momente când......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x