Antena Căutare

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 8. Anca Țurcașiu și Andreea Samson: „Avem aceeași energie”

Anca Țurcașiu și Andreea Samson se numără printre concurenții din noul sezon Asia Express. În Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, cele două au oferit câteva detalii despre experiența lor.

Galerie
Anca Țurcașiu și Andreea Samson au vorbit în Jurnal de călătoie despre unul dintre cele mai grele momente din Asia Express | Antena 1

Episodul 8 al seriei Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor a fost dedicat concurentelor Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Cele două au mărturisit că au găsit puterea să meargă mai departe în ciuda greutăților competiției și au ajuns să cânte la finalul unei probe dificile. Anca și Andreea au mărturisit că se înțeleg de minune împreună și că formează o echipă pe cinste, având chimie și împrătășind aceleași valori, precum credința în Dumnezeu.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au vorbit despre provocări

Ce au spus Anca Țurcașiu și Andreea Samson despre experiența lor din Asia Express: „E o redescoperire”

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au pornit în competiție cu gândul de a fi premiante, nu doar participante.

„Cu zâmbetul pe buze în Asia Express, încercăm să o ducem fără niciun stres! E o redescoperire, înveți să trăiești în prezent, înveți să trăiești cu tine, cu celălalt, să urci scările, să vomiți într-o pungă, dar să mergi înainte și să cânți la final!”, a spus Andreea Samson.

Pentru că este o femeie putenică, Anca Țurcașiu și-a dorit să arate că poate face orice.

„Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de a fi, a fost o chimie. Din starea în care eu am crezut că va muri efectiv, ea ajunge sus după 200 de trepte și începe și cântă, adică mai mare soldat decât ea nu există! Ne dorim să fim competitive, dar nici să fim încrâncenate. Cu nervii stăm bine”, a spus Anca Țurcașiu.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 6. Încercările dificile prin care au trecut Victor Slav și Selina

Asia Express – Drumul Zeilor revine la Antena 1 din 1 septembrie

După aproape un an de zile, Asia Express, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.

Thailanda, Malaysia și Iondonezia sunt țările care vor pune la grae încercare cele 9 perechi de vedete dornice de aventură la capătul lumii. Obiceiuri stranii, călduri insuportabile, bariere lingvistice, trafic infernal, restricții religioase sunt doar câteva din obstacolele cu care concurenții trebuie să se confrunte pentru a obține marele premiu.

Victor Slav și iubita lui, Selina povestesc despre provocările de pe Drumul Zeilor, din noul sezon Asia Express. Ce a pă... Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dezvăluiri despre aventura de la Asia Express: „Am avut peripeții cât n-am trăit toată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x