"Sorine ce naiba a fost în capul nostru, Sorine??" Răzvan Fodor, uimit de felul în care a apărut în Asia Express. Ce reacții a strârnit fostul concurent

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, sezonul 3! Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro! Reactoarele au ajuns la marele premiu, dar și la inimile unei întregi țări pe care au cucerit-o prin carisma lor. Ce amintiri îi trezesc scenele din concurs lui Răzvan Fodor

"Sorine ce naiba a fost în capul nostru, Sorine??" Răzvan Fodor, uimit de felul în care a apărut în Asia Express. Ce reacții a strârnit fostul concurent

Răzvan Fodor a postat o poză pe pagina sa de Instagram în care purta o perucă blondă, alături de prietenul să Sorin Bontea.

"@chef.sorinbontea.official am dat peste pozele astea și voiam să te mai intreb o data: “Sorine, ce naiba a fost in capul nostru, Sorine???”🤦🏻‍♂️ @alinaceusan & @grebenisancarmen , vă mulțumesc pentru recuzita-cadou!!!😘🤣🤣🤣 #memories #funnymoments #tvshow @asiaexpressromania"

Fostul concurent le-a mulțumit "blondelor" pentru cadoul haios. Alina Ceușan și Carmen Gerbenișan, când au ieșit din competiție, au oferit celor doi câștigători ai Drumul Comorilor o perucă pentru a le aminti mereu de tovărășia cu ele, dar și pentru ca imaginea lor să nu se piardă atât de ușor.

Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o victorie uriașă pentru Sorin Bontea și Răzvan Fodor! Ce s-a întâmplat în finala Asia Express, sezon 3

Prima reacție a lui Sorin Bontea după ce a câștigat Asia Express: "A fost un drum către noi înșine! Am câștigat un prieten pe viață, băiatu meu, Răzvan Fodor"

"Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste!


Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin.
Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!


În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă.
Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.

Finala „Asia Express - Drumul Comorilor” a doborât toate recordurile de audiență! Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigători! Câți oameni au fost cu ochii pe show


Umorul este esențial în viață!


Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.


E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.
Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă 🙂.


Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.
Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!


În rest... Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta..."

Ultimele știri