Antena Căutare

Probă neașteptată! Vedetele, luate la întrebări despre ceilalți concurenți! Ce cuvinte o determină pe Cocuța să bată în lemn?

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe Ruby, Teleșpan, Bogdan Boantă și George Vintilă, cu o probă la care vedetele au trebuit să răspundă la întrebări despre ceilalți concurenți aflați în cursă.

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe Ruby, Teleșpan, Bogdan Boantă și George Vintilă, cu o probă la care vedetele au trebuit să răspundă la întrebări despre ceilalți concurenți aflați în cursă.

„M-am gândit să începem ziua cu un joculeț. Vom face un quiz. Fiecare dintre voi va avea câte un set de întrebări despre ceilalți care se află acum în cursă”, le-a spus Gina Pistol vedetelor.

Fiecare răspuns corect a însemnat un punct câștigat, iar câștigător a fost cel care a ajuns primul la trei puncte. A fost nevoie, însă, și de o departajare.

Una dintre întrebări a fost cu ce se îmbracă Ana Morodan la întâlnirile cu clienți importanți – crinolină, latex sau pijama.

Alte întrebări au fost: ce sport de performanță a practicat Șerban începând cu vârsta de 10 ani (tenis, fotbal sau iahting) și cuvintele care nu îi declanșează Cocuței nevoia de a bate în lemn (fantomă, cimitir sau cruce).

O întrebare ce i-a pus probleme lui Bogdan Boantă a fost la ce instrument cântă Robert – tobe, chitară sau pianină. „Nici măcar nu mi-a trecut prin cap”, a răspuns concurentul.

Bogdan Boantă a pierdut această misiune, Teleșpan s-a clasat pe locul trei, iar Ruby și George Vintilă au fost la egalitate. Gina Pistol a făcut departajarea cu o întrebare fără variante de răspuns – câte animale de companie are Cocuța.

Răspunsul corect a fost dat de Ruby – două animale de companie, un câine și o pisică.

Cum s-au descurcat concurenții puteți afla din clipul de mai jos din Asia Express.

Ana Morodan, atac de panică la Asia Express! „Toată echipa a fost nevoită să stingă luminile”... Cocuța, spectacol de dans pe marginea șoselei! „Nu era deloc momentul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x