Live acumObservator 23
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Profă de 40 de ani, în centrul unui scandal uriaș. Femeia ar fi făcut amor cu un elev și i-ar fi propus să participe la o orgie, în timp ce soțul ei era plecat

O profesoară i-a propus unui elev să facă amor cu ea și cu o altă femeie, în timp ce soțul ei era plecat de acasă. 

Hormonii, bată-i vina! O profă a făcut amor cu un elev și cu o altă femeie, deși avea doi copii și un soț acasă

O profesoară în vârstă de 40 de ani este în centrul unui scandal uriaș, ea fiind acuzată că i-a propus unui elev să participe la o partidă de amor în trei, cu ea și o altă femeie.

Femeia în vârstă de 40 de ani, care era și căsătorită, a fost acuzată că a violat un băiat cu o altă educatoare, în timp ce soțul ei era plecat.

Profesoară prinsă că face amor cu elevul său! Ce au descoperit în telefonul băiatului! ”Nu pot să respir fără tine...”

Joyce Churchwell, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a i-a propus unui elev în vârstă de 18 ani să treacă pe la ea pe acasă, unde ar fi urmat să facă amor cu ea și cu o altă profesoară.

Femeia, care era mama a doi copii și care lucra ca antrenoare de volei, a fost acuzată de viol, zilele trecută. Cealaltă tânără care a participat la partida de amor nu a fost pusă sub acuzare, însă și-a dat demisia de la școala la care lucra.

Profesoară de istorie, prinsă după ce a făcut amor cu cinci elevi

Deși polițiștii au descoperit că ea a început să vorbească cu copilul anul trecut, pe Snapchat, ancheta a arătat că profesoara obișnuia să-i trimită poze în care apărea dezbrăcată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro