Căutare Live

Asta întrece orice imaginație! Iată ce a făcut Andreea Mantea cu un concurent în piscină!

Cel de-al nouălea episod al incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduce o mulţime de surprize.

Cel de-al nouălea episod al incendiarului reality show „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduce o mulţime de surprize.

Cei şase pretendenţi la inima burlăciţei simt că timpul nu mai este în favoarea lor şi sunt dispuşi să facă orice pentru a o convinge pe Andreea că locul lor este lângă ea. Este şi cazul lui Sorin, stripperul de doar 24 de ani din Iaşi, care în momentul în care a primit invitaţia la o întâlnire privată şi-a promis că burlăciţa nu va mai scăpa nesărutată. Si nu s-a oprit aici.

„Câteva sute de femei au trecut deja prin „mâinile” lui şi are doar 24 de ani” i-a spus Andreea reporterului emisiunii înainte de a porni către locul întâlnirii, referindu-se la cariera lui ca stripper. „Mă întrebam până unde poate ajunge într-un astfel de show cu o femeie”, a continuat ea. Şi nu a avut nevoie de mult timp ca să afle pe propria-i piele. I-a dansat şi a îmbrăcat-o în frişcă, făcând-o să exclame: „Sunt curioasă care este momentul în care se opreşte?!”

Cum s-a încheiat întâlnirea celor doi, dar şi momentele picante dintre Andreea şi Sorin, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod „Burlăciţa”, difuzat joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Pe Andreea, telespectatorii o vor putea urmări începând de duminica aceasta şi la Antena Stars, unde timp de patru zile pe săptămână va prezenta cea mai fierbinte emisiune a verii, „Petrecerea Burlăciţelor”, de la ora 21:30.

Andreea Mantea, dezvăluiri INCENDIARE despre prima sa relație amoroasă... Luptătorul de la „Burlăciţa” şi-a ieşit din minţi: ”Jur că nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar s-a declanşat războiul”...
Ultimele știri