Antena Căutare

Unul dintre pretendenții "Burlăciței", Pietro Summa, are 11 tatuaje! Italianul feroce speră să cucerească inima Danielei Crudu!

A reușit să o convingă pe Daniela Crudu încă de la prima întâlnire că are calitățile necesare pentru a-i deveni partener de viață, iar odată ajuns în Toscana Pietro Summa a demonstrat că este foarte sigur pe el și pe abilitățile lui de cuceritor.

Deși provine dintr-o familie de italieni foarte bogați, Pietro s-a simțit mereu atras de lumea mondenă și poate tocmai de aceea spune în glumă că se consideră „oaia neagră a familiei”. Printre atuurile pe care mizează italianul se numără și cele 11 tatuaje pe care le are, toate cu semnificație profundă pentru el, nu are vicii și a fost sportiv de performanță – a practicat K1 și tae bo.

Pietro afirmă că nu a fost niciodată refuzat de o femeie pe care a plăcut-o, dar el își dorește acum să cunoască o femeie specială, pe care să o cucerească. Așadar, „Burlăcița” este un format care i se potrivește mănușă.

Dacă va reuși să o impresioneze pe Daniela Crudu cu toate acestea, telespectatorii vor afla urmărind în fiecare miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, reality show-ul „Burlăcița”.

FOTO! Daniela Crudu e "femeia în roșu"! "Burlăcița" și-a lăsat la vedere fundul bombat... Suhaib creează din nou isterie pe internet! Pretendentul "Burlăciței", apariție cu părul ondulat și la bustul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x