Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 11 iunie 2021. Reacția fetelor după plecarea Catrinei din casă i-a dat de gândit lui Andi Constantin

Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi.

burlacul destainuiri Galerie
Burlacul Andi Constantin a avut-o astăzi ca invitată în ediția 14 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Denisia, o veche prietenă de-a lui Andi. | Antena 1

Andi Constantin și Denisia se cunosc de 5 ani și s-au întâlnit pentru prima dată în platoul Antenei 1. Denisia a venit însoțită de pudelii ei, despre care povestește că se uită împreună cu ea la fiecare ediție de Burlacul, fără să rateze ceva.

În ultima ediție a emisiunii Burlacul, Andi a decis să o elimine pe Catrina, iar acets lucru a dezamăgit-o extrem de tare pe concurenta care avea mari așteptări de la conexiunea pe care ea o simțea cu Burlacul.

După ce a ajuns în cameră și și-a strâns restul lucrurilor, Malinka s-a oferit să o ajute pe Catrina dar aceasta a refuzat.

Văzând materialul împreună, Denisia a mărturisit că la începul Malika nu era printre preferatele ei, dar treptat concurenta a surprins-o și a început să îi placă.

„Iarăși mi-am confirmat încă o dată să mă țin departe de grupuri de femei”, spunea Malinka în testimoniale.

De asemenea, Denisia a spus că de Ana Bene îi place cel mai mult și de ea i-a plăcut de prima dată de când a început emisiunea.

Ana, deși tristă că va părăsi emisiunea Catrina, a văzut că aceasta nu și-a dorit să vorbească cu ea, a ignorat-o și nu și-a luat la revedere de la ea. Atunci Ana Bene s-a gândit că Georgeta Catrina mai are încă multe gânduri de pus în ordine și că poate mai târziu își va da seama de ce nu trebuia să aibă loc un conflict între ele două.

Care este concurenta preferată a Denisiei

Denisia l-a întrebat pe Andi ce părere a avut despre Catrina atunci când i-a zis de la a treia întâlnire că îl iubește. Burlacul a răspuns sincer că i s-a părut ceva ciudat pentru că nu îl cunoștea și pentru că nu îi dăduse motive Catrinei să îl iubească.

“Mi se pare prea rapid procesul ăsta de îndrăgosteală. S-au ars niște etape. Probabil că plusează ca să crească în ochii mei”, a mai completat Andi.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 28 mai 2021. Andi Constantin, despre Simona Bălăceanu și atitudinea ei față de fete

Urmărindu-I reacțiile lui Andi atunci când priveau secvențe din emisiune, Denisia i-a spus Burlacului că se vede clar că îi place de Simona, mai mult decât îi place de Melissa.

Cu un ochi analitic, Denisia i-a spus lui Andi că le-a căutat pe fete pe Instagram și spune că Ana este singura care nu încearcă să își mărească acea comunitate de urmăritori. Ea nu stabilește interacțiuni legate de Burlacul cu urmăritorii săi.

“Nu îi pasă și nu asta a căutat. (...) Nu a căutat antenție când a venit aici”, spune Denisia.

Ce sfat îi dă Denisia lui Andi în legătură cu discuțiile dintre el și Simona

“Mi s-a părut că are un potențial foarte mare de relație pentru tine”, a zis Denisia atunci când a văzut-o pe Simona.

De asemenea, privind materialul cu discuțiile dintre Andi și Simona, Denisia i-a spus Burlacului că prea încearcă să ajute și că trebuia să facă doar ce simte.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

“Ai insistat prea mult. Pe mine deja mă ia capu. (...) Dacă eram bărbat, eu nu aveam răbdarea asta”, spune Denisia.

Recunoscând că și el și Simona sunt orgolioși, Andi a spus un proverb care îi place mult.

“Când doi orgolioși se plac, fac tot posibilul să nu fie împreună”, spune Andi râzând.

“Atunci când sunt într-o relație cu o persoană orgolioasă, (…) mă enervez și devin și eu așa”, a mai completat Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Burlacul - Destainuiri | Episodul 15. Ce părere are mama lui Andi despre Ana Bene Vineri, 02.07.2021, 14:22
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Burlacul - Destăinuiri, 1 iulie 2021. Ce părere are mama lui Andi Constantin despre alegerea Anei Bene

Cel mai recent episod Burlacul - Destăinuiri i-a adus împreună pe Andi Constantin și mama sa, cea care i-a fost alături și în primul episod al show-ului Burlacul sezon 6. Cei doi au discutat despre provocările emisiunii și au comentat Finala difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021.

Vineri, 02.07.2021, 11:17
Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

Burlacul - Destăinuiri, episodul 14. Ce sfaturi primește Burlacul Andi Constantin de la fostul Burlac, Bogdan Vlădău

În episodul 14 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Andi Constantin l-a avut ca invitat pe fostul Burlac al show-ului, Bogdan Vlădău.

Vineri, 25.06.2021, 13:56
Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

Burlacul - Destăinuiri, episodul 13. Andi Constantin și finalistele au părăsit Turcia. Ce se va întâmpla în următoarea etapă

În episodul 13 al show-ului Destăinuiri, difuzat în exclusivitate pe AntenaPlay, Burlacul Andi Constantin a avut un invitat special: Paul, un fan înfocat al emisiunii de la Antena 1.

Vineri, 18.06.2021, 11:19
Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul Andi Constantin l-a avut astăzi ca invitat în ediția 13 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Sorin Radu, fostă ispită de la show-ul “Insula Iubirii”.

Vineri, 04.06.2021, 10:53
Ultimele știri
x