Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 4 iunie 2021. Andi a dezvăluit care e, de fapt, concurenta lui preferată până acum

Burlacul Andi Constantin l-a avut astăzi ca invitat în ediția 13 din “Burlacul – Destăinuiri” pe Sorin Radu, fostă ispită de la show-ul “Insula Iubirii”.

burlacul destainuiri Galerie
În episodul 13 din “Burlacul - Destăinuiri”, Andi Constantin și Sorin au urmărit materialele în care concurentele se certau, existând discuții aprinse între Catrina, Ana și Simona. | Antena 1

Sorin îi este prieten bun lui Andi și tocmai de aceea cei doi s-au întâlnit pentru a discuta ultima ediție din “Burlacul”.

Sorin și Andi se cunosc de aproximativ 6 ani și au fost chiar vecinii, locuind în același cartier. Cei doi buni prieteni obișnuiau să meargă împreună la sală.

În episodul 13 din “Burlacul - Destăinuiri”, Andi Constantin și Sorin au urmărit materialele în care concurentele se certau, existând discuții aprinse între Catrina, Ana și Simona.

Burlacul a spus că el crede că aceste discuții între fete există de mai mult timp, dar abia acum ele s-au manifestat și în fața camerelor de filmat, fără să se mai ferească. Astfel, ele au zis sincer ce cred una despre cealaltă, iar acest lucru a dus la certuri aprige, în special pentru că nu toate au fost sincere de la bun început.

“Nu înțeleg de unde au plecat, (...) dar acum răsuflă toate”, spune Andi.

Citește și: Alexandra şi Andi au luat cina în pădure! "Cu ea mă simt cel mai bine la date-uri"

Privind imaginile de la date-ul cu Catrina, Alexandra și Simona, Sorin, invitatul lui Andi, a observat că Andi are o anumită simpatie pentru una dintre concurente, așa că l-a întrebat dacă simte o conexiune specială cu Alexandra.

Andi i-a răspuns:

“Trebuie în principiu să te acomodezi cu persoana respective. (…) Cred că o iubită trebuie să îți fie și o prietenă, nu invers”.

Curios dacă a existat o scânteie cu una dintre fete, Andi i-a mărturisit că la ceremonia, Ana i-a atras atenția cel mai mult.

“Cu Alexandra, în schimb, am construit”, spune Andi.

Andi spune că totuși diferența de vârstă dintre el și Alexandra se cunoaște.

Date-ul cu cele 3 concurente l-a ajutat pe Andi să-și formeze o nouă opinie despre fete

“Ce am apreciat foarte mult la Alexandra e că e no drama”, a mai adăugat.

După ce au experimentat cum e să facă rafting pentru prima dată, Andi și cele trei pretendente au stat la un picnic. Atunci burlacul a observat cât de supărată era Catrina deși se ascundea, iar Simona era tare retrasă și îngândurată.

Sorin i-a spus lui Andi că a urmărit date-urile pe care el le-a avut cu Simona în edițiile trecute și mărturisește că nu a înțeles nimic din ce vorbeau pentru că i se părea că discuțiile lor nu au dus nicăieri.

“Din păcate asta s-a întâmplat cu Simona foarte mult timp. Simțeam că nu pot să comunic cu ea în sensul real. Tot timpul erau aceste jocuri”, povestește Andi.

Citește și: Burlacul 3 iunie 2021. Simona Bălăceanu i-a cerut lui Andi Constantin să poarte o discuție între patru ochi

Burlacul a avut o discuție serioasă cu cele 3 fete și le-a povestit prin ce experiențe a trecut care l-au ajutat pe el să se cunoască pe sine.

“Simona are o putere foarte mare. Are puterea de a imprima tuturor din jur starea ei. (…) Și a recunoscut chestia asta”, spune Andi.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x