Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, cel mai nou proiect online AntenaPlay

AntenaPlay lansează cel mai nou proiect digital: Burlacul- Destăinuiri. Săptămânal, la finalul emisiei difuzată în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, fanii emisunii Burlacul se pot bucura de un episod exclusiv online în care pot urmări reacțiile și confesiunile lui Andi Constantin. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

Andi Constantin în haine negre și Sorana într-o rochie scurtă Galerie
AntenaPlay lansează cel mai nou proiect digital: Burlacul- Destăinuiri

”Începem un proiect interesant! După cum știți, în timpul emisiunii nu am cerut sfatul nimănui, pentru că nu am vrut să fiu influențat în alegerile pe care le voi face. Dar asta nu înseamnă că nu sunt o persoană care cere părerea prietenilor, mai ales că cei mai buni prieteni sunt și cei mai constructivi critici ai mei. Niciunul dintre ei nu știe deznodământul poveștii, așa că după fiecare emisiune stăm ore în șir la telefon, să luăm “pulsul la cald”. M-am gândit să le văd și reacțiile în persoană, pentru a vedea ce gândesc. Așa că îi voi invita pe rând, unul câte unu,l în emisiune, pentru a o discuta împreună. Am mai multe emoții acum. Telespectatorii trebuie să știe că eu nu am aflat încă ce s-a petrecut în casa fetelor”, a declarat Andi.

Burlacul - Destăinuiri, cel mai nou proiect online AntenaPlay

Călătoria plină de emoție și aventură a lui Andi Constantin poate fi urmărită în fiecare vineri, de la 20:30 pe Antena 1, în vreme ce episodul online va fi disponibil la finalul show-ului, pe Antena Play. Destăinuiri este o oportunitate pentru telespectatori de a descoperi, în detaliu, amănunte pe care nu le văd în emisiune, chiar din partea burlacului. Reacții în exclusivitate, detalii din casa fetelor pe care Andi nu le-a aflat până acum, mărturisiri sincere și părerea celor mai apropiați prieteni ai săi, toate acestea se vor regăsi exclusiv în cel mai nou proiect online AntenaPlay: ”Pentru mine, Burlacul este cea mai intensă experiență de până acum. Mă bucur că am acum ocazia să vă dezvălui și mai multe despre tot ce înseamnă această aventură. Prin proiectul Destăinuiri îmi deschid sufletul și mai mult către voi, lucru care este o mare provocare”, a mai completat Andi Constantin.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

Burlacul - Destăinuiri, episodul 1

După emisiune, Andi Constantin va fi cel care va dezvălui totul despre fete și experiențele trăite într-un nou show, numit "Burlacul - Destăinuiri", alături de un invitat special, chiar pe Antena Play.

În primul său episod, Burlacul vorbește despre întâlnirile pe care le-a avut cu fetele în cadrul emisiunii și face cele mai spectaculoase destăinuri. Acesta este extrem de încântat de experiența trăită și vorbește în amănunt despre fiecare moment petrecut alături de concurente, însă, în fiecare episod va avea câte un invitat special, un prieten.

Citește și: Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

Pentru prima oară în acest context, Andi Constantin a decis să o invite pe Sorana, o prietenă bună și un bun critic. Cei doi au vizionat cele mai interesante secvențe și au discutat despre fete pe parcurs.

Burlacul a dezvăluit faptul că el nu știe nimic din ceea ce fetele fac atunci când nu se află în preajma lui. Acesta a prezentat-o pietenei sale pe Iulia Cazacu, cea cu care a ieșit la un date și a reușit să o cunoască.

Urmărește tot episodul din Burlacul - Destăinuri exclusiv pe AntenaPlay aici: https://antenaplay.ro/burlacul-destainuiri. Vezi ce-ți place!

Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x