Antena Căutare

Burlacul - Destăinuiri, 19 martie 2021. Andi Constantin a vorbit despre date-ul cu Iulia Cazacu. Ce a spus Burlacul

După emisiune, Andi Constantin va fi cel care va dezvălui totul despre fete și experiențele trăite într-un nou show, numit "Burlacul - Destăinuiri", alături de un invitat special, chiar pe Antena Play.

Andi Constantin într-o bluză neagră Galerie
Iulia Cazacu a luat atitudine și l-a invitat pe Buracul la o discuție între patru ochii

În primul său episod, Burlacul vorbește despre întâlnirile pe care le-a avut cu fetele în cadrul emisiunii și face cele mai spectaculoase destăinuri. Acesta este extrem de încântat de experiența trăită și vorbește în amănunt despre fiecare moment petrecut alături de concurente, însă, în fiecare episod va avea câte un invitat special, un prieten.

Pentru prima oară în acest context, Andi Constantin a decis să o invite pe Sorana, o prietenă bună și un bun critic. Cei doi au vizionat cele mai interesante secvențe și au discutat despre fete pe parcurs.

Burlacul a dezvăluit faptul că el nu știe nimic din ceea ce fetele fac atunci când nu se află în preajma lui. Acesta a prezentat-o pietenei sale pe Iulia Cazacu, cea cu care a ieșit la un date și a reușit să o cunoască.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Vanessa Țone și Alexandra Mucea, întâlnire pe ATV cu Andi Constantin

"A făcut regulile Iulia, gata, ne schimbăm și ne băgăm la somn.", a zis Andi Constantin despre modul în care văd fetele lucrurile. Acesta a mai evidențiat și faptul că emisiunea i-a arătat un lucru important, că nu știe nimic despre femei, dar a vorbit și de cât de greu îi era la Ceremonia Trandafirului.

"Deci nu ai idee cât de greu îmi era la Ceremonia Trandafirului, pentru că simțeam că aș putea să dau afară o persoană cu care mă potriveam.", a spus el.

"Cele trei fete sunt destul de impunătoare. Vreau cumva să le pompez spiritul ăsta de competiție și să văd ce iese la iveală. Dacă există fairplay, dacă există viclenie și faptul că vor avea o confruntare direcă, una cu cealaltă, îmi va arăta cum stau lucrurile.", a mai adăugat Andi Constantin despre modul în care își va alege sufletul pereche în cadrul emisiunii.

Atât Andi, cât și Sorana s-au amuzat de discuțiile în cotradictoriu dintre fete și le-au urmărit cu interes.

Cum a reacționat Andi când a aflat că Iulia nu a fost complet sinceră la întâlnirea lor

În timpul date-ului, Iulia Cazacu a luat atitudine și l-a invitat pe Buracul la o discuție între patru ochii. Aceasta a abordat un subiect care l-a surprins imediat pe Andi, pe baza căruia și-a dorit să vorbească și acum.

"Se zvonește așa. Am auzit că ai iubită. Eu îți spun ce am auzit și îți spun ce se aude, ce spun fetele.", i-a mărturisit Iulia.

Andi și Sorana au vorbit despre acest lucru, iar prietena sa a simțit nevoia să îl întrebe cine a lansat acest zvon. Cei doi și-au dat seama că Iulia nu a fost complet sinceră la întâlnirea dintre ea și Burlacul.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Andi Constantin, mărturisire sinceră: "Vreau să vă spun cel mai urât lucru din viața mea”

"Dacă aș fi avut iubită, cred că nu mi-aș fi dat voie vreodată să trăiesc o experiență ca asta și nu aș fi fost așa cu cărțile pe masă. De ce aș fi eu cu o femeie care ar accepta chestia asta?", a mai spus Andi Constantin, vizibil deranjat de ceea ce s-a întâmplat, iar Sorana i-a dat dreptate în totalitate.

Urmărește tot episodul din Burlacul - Destăinuri exclusiv pe AntenaPlay aici: https://antenaplay.ro/burlacul-destainuiri. Vezi ce-ți place!

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x