Antena Căutare

Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă

Simona Bălăceanu se numără printre preferatele Burlacului, chiar el a spus-o, însă tânăra nu a vrut să treacă la următorul nivel cu Andi. A fost reticentă la sărutul său, după ce a simțit că a evitat-o pentru prea mult timp. Ce mesaj a postat frumoasa brunetă, imediat după emisiune.

Simona Bălăceanu, mesaj cu subînțeles după ce a fost reticentă la sărutul cu Andi Burlacul. Ce a transmis frumoasa brunetă Galerie
Simona Bălăceanu | Antena 1/ Burlacul

Fermecătoare și plină de șarm, Simona Bălăceanu i-a captat atenția lui Andi Constantin încă din primele momente. Ea se încadrează în viziunea Burlacului, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional: "Are toate caracteristicile să fie una dintre preferatele mele", mărturisește Andi.

Simona Bălăceanu a avut un date mult așteptat cu Andi, iar apropierea dintre cei doi a devint din ce în ce mai mare pe măsură ce se afundau în discuții. Burlacul a copleșit-o cu multe complimente, i-a oferit un trandafir și un sărut.

Deși, frumoasa Simona a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată. Se pare că decizia pe care a luat-o în timpul emisiunii, de a nu se apropia mai mult de Burlac, a pus-o pe gânduri acasă.

Citește și: Andi Constantin a sărutat-o pe Simona Bălăceanu, dar ea a fost reticentă în ciuda dorinței sale

Simona Bălăceanu a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles pentru Andi. Ea a pus pozele de la date, cu trandafirul în mână: "Sunt momente unice pe care nu le trăiești în fiecare zi și oameni care își pun amprenta acolo, în suflet. În ciuda aparențelor de a fi puternică, emoțiile m-au acaparat. Nu este întotdeauna despre acțiunile noastre, ci despre ceea ce simțim cu adevărat", a scris Simona, în descrierea fotografiilor.

Simona a dat de înțeles că a făcut exact ce a simțit în acele clipe, dar se pare că are și o urmă de regret. La scurt timp după postare, aceasta a pus o întrebare fanilor ei pe story: "Tu din ce greșeli ai învățat?". Urmăritorii au răspuns, însă unul dintre ei a pus punctul pe "i": "Din ale tale. De ce nu l-ai lăsat să te pupe. Mi-ai frânt inima".

Răspunsul Simonei nu a întârziat să apară: "Mă bucur dacă oamneii învață din ale mele greșeli". Semn că și ea consideră că gestul pe care l-a făcut a fost o greșeală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a reacționat Andi Constantin după ce Simona Bălăceanu i-a reufuzat sărutul

Simona Bălăceanu a fost ignorată o perioadă lungă de timp de Andi Burlacul și asta pentru că a vrut să îi dea un test al orgoliliu și al răbdării. Când credea că nu o să se mai întâlnească cu bărbatul la care aspiră, Simona a primit biletul neașteptat: "S-a întâmplat neîntâmplatul", spune Simona.

După o plimbare extrem de incitantă cu elicopterul, Simona a avut parte de o cină romantică la înălțime cu Andi Constantin, exact așa cum visa. Complimentele au început să curgă dinspre Andi către frumoasa brunetă, care se simțea copleșită de emoții.

"Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut", îi mărturisește Andi.

Citește și: Iulia Cazacu este eliminată. Catrina a vorbit despre falsitate la Ceremonia Trandafirului

Burlacul a recunoscut că a flirtat cu Simona: "Felul în care noi vorbim și ne privim se numește flirt și noi asta făceam", mărturisește la testimoniale Andi Constantin.

Andi i-a oferit trandafirul Simonei și s-a apropiat să o sărute, însă ea a fost puțin redicentă, deși a mărturisit în repetate rânduri că își dorește mult să fie alături de Andi, a simțit să nu-i dea totul dintr-odată: "Din punctul meu de vedere totul a mers foarte bine la date și nu vedeam motivele reale ale reticenței ei. M-am simțit prost pentru că nu mă așteptam să fie reticentă. Mă așteptam la cu totul un alt deznodământ", spune Andi Burlacul.

Andi a mai fost deranjat și de faptul că Simona a simțit nevoia să evidențeize că el a fost cel care a venit să o sărute: "Voiam să spun că tu ai fost cel care a simțit nevoia să-mi atingă buzele".

Ce a postat Iulia Cazacu de la Burlacul pe internet după ce a fost eliminată de Andi Constantin... Simona Bălăceanu, concurenta de la Burlacul, are un talent ascuns despre care puțini știau. Cum impresionează bruneta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x