În ediția din 1 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit cremșnit cu crema de vanilie. ”Voi folosi gălbenuș, vanilie, zahăr, lapte și biscuiți. O voi lăsa la frigider să se...
Iată că nu numai cu un millefeuille dulce ne putem delecta ci și cu un millefeuille cu brânză sărată, după cum ne propune Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani.
Cremșnitul este prăjitura care se încadrează perfect pe platoul cu prăjituri de la sărbătorile de iarnă, nu doar pentru simplitatea și gustul delicios, dar și pentru aspectul frumos, în culorile zăpezii.
Una dintre cele mai îndrăgite rețete de prăjituri este rețeta de cremșnit, iar cum mai sunt câteva zile până la sărbătoarea mărțișorului, putem prepara ca rețetă de mărțișor: Cremșnit cu cremă de vanilie și căpșuni.
După ce veți încerca această rețetă de foi pentru cremșnit preparate în casă cu siguranță le veți repeta, pentru că sunt mai gustoase și mai sănătoase.
O adevărată nebunie-n farfurie va fi acest Cremșnit cu foi preparate în casă și cremă de lămâie, mai ales servit cu dulceață de cireșe amare. O explozie de gusturi ce vor răsfăța la maxim papilele gustative!
O armonie de arome și culori, într-un delicios cremșnit cu cremă bicoloră și zmeură!
Foi crocante și sfărâmicioase, cremă dulce-acrișoară, cu gust intens de lămâie și o glazură aspectuoasă de ciocolată albă, cu alte cuvinte, o prăjitură senzațională!
Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să gătiţi cremşnit bavarez, un desert delicios.
Duminica, 27.03.2016, 05:28
Doar puţin timp ne mai departe de weekend, când ne vom bucura de timp liber, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu cremşnit bavarez, un desert delicios, ce se prepară rapid.
Doar puţin timp ne mai departe de weekend, când ne vom bucura de timp liber, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă recomandă să vă răsfăţaţi cu cremşnit bavarez, un desert delicios, ce se prepară rapid.
Vineri, 06.03.2015, 08:08
Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.
Luni, 21.04.2014, 08:46
Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reșetă de "Cremşnit".
E vineri și…deja simțim miros de week-end, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă să preparați o rețetă delicioasă de cremșnit imperial.
Vineri, 14.03.2014, 08:33
Pentru că este vineri, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă dulce - "Cremşnit imperial"
Vladut gateste: "Cremsnit magic".
Fin si crocant, aluatul frantuzesc este mai delicat si mai laborios de realizat, dar ce explozie gustativa! Foitajul nedospit este folosit la tarte, placinte, saratele, vol au vent, iar cel dospit - la faimoasele croissante, pain au chocolat, melci cu stafide, pateuri pufoase sau cremsnit.
Vineri, 02.12.2011, 00:00
Vladutz ne arata cum a iesit deliciosul cremsnit
Vladutz pregateste astazi cremsnit
Vladutz gateste: "Cremsnit cu fructe"