Căutare Live

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații juraților

Imunitatea de grup a fost câștigată de către echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu, care a obținut 11 puncte, în timp ce echipa mov a obținut doar un punct, iar echipa verde două. Înfrângerea l-a demoralizat pe Cătălin Scărlătescu, care s-a bucurat și de avantajul de a participa la preparat pe tot parcursul probei.

Echipa mov este la pământ după înfrângere! Concurenții nu înțeleg unde au greșit, iar cheful lor caută explicații

Antena 1/ Chefi fără limite

Echipa mov este la pământ după înfrângere! Concurenții nu înțeleg unde au greșit, iar cheful lor caută explicații: “Deci, n-ai cum! Sper să încep să înțeleg genul lor de jurizare, dar n-am de unde. Nu v-a plăcut, ok, dar de ce?”.

Cătălin Scărlătescu s-a retras de la bancuri și a cerut explicații juraților, după ce a obținut doar un punct la proba de gătit

Cu moralul la pământ, chef Cătălin Scărlătescu s-a retras și a privit peisajul dezolant al farfuriilor mov care se spărgeau rând pe rând, în urmă rămânând numai cioburi. Cu un avantaj imens, a pierdut proba la o distanță uriașă.

Echipa mov nu a obținut decât un singur punct din 15. Chef Cătălin Scărlătescu s-a dus să vorbească cu o femeie care a făcut parte din juriu pentru a înțelege măcar puțin de ce preparatul său nu a fost pe placul lor.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

Cea din urmă i-a explicat că nu a simțit intens gustul unor alimente și platingul nu i-a plăcut. Explicația pare însă insuficientă pentru chef, iar echipa lui încerca să se adune. Însă, pentru unii dintre ei înfrângerea a fost dureroasă.

Tanya Povenskaya a început să plângă: “Este o competiție destul de grea, sunt probe la care încerci să dai totul și când vezi că dai totul și pierzi, doare!”, spune concurenta, cu lacrimi pe obraz.

"Nu au de ce să se simtă vinovați pentru că ei au gătit cu mine și când am pus eu mâna și în probe în care n-am pus mâna, mai fac greșeli, că, na, suntem toți oameni. Dar în seara sta n-au greșit!", mărturisește chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

Chef Florin Dumitrescu și-a arătata empatia față de echipa mov și i-a spus lui chef Cătălin Scălătescu că îi pare rău pentru el. Dezamăgirea însă l-a fulgerat pe cel din urmă, care a spus că mai bine rămâne pe iarbă să doarmă: "Nu, dorm aici mai bine!”.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă sperie"

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu a obținut imunitatea de grup... Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat...
Ultimele știri
x