Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

În toiul gătitului, pe o temă cu iz tradițional mediteraneean și cu specific grecesc, mezze, o imunitate individuală este pusă în joc, o miză tentantă pentru care s-au depus eforturi substanțiale, stropite din plin cu har culinar. Cum timpul alocat e pe sfârșite și cele mai mici erori se văd, chefii nu pot trece cu vederea și își taxează concurenții din dorința de a păstra o unitate de grup și pentru a aduce victoria la care toată lumea râvnește.

colaj de fotografii cu chef  Florin Dumitrescu și Vlad Tanasie Galerie
Vlad s-a pierdut la probă. A părut mai mereu separat și deloc atent, lucru a costat scump echipa, după cum s-a resimțit, deși avea un avantaj uriaș. | Antena 1/ Chefi fără limite

Sezonul acesta chefii iau cu asalt bucătăria mediteraneeană, într-un labirint al aromelor, într-un templu al gusturilor: Grecia, de data acesta în Lesbos, acolo unde alături de echipele lor au parte de un festin vizual și culinar, dar și de un război al celor mai bune preparate.

Echipa mov a avut un avantaj care a salvat-o de la multă presiune. Chef Cătălin Scărlătescu s-a ocupat de platingul farfuriilor. Acesta s-a ocupat cu grijă ca toți concurenții săi să ajute acolo unde lucrurile mergeau mai încet și chiar dacă Raul Bodoșcă s-a mișcat mai greu la sarmale, a avut ajutor din partea fetelor din echipă.

În echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea, mâinile concurenților s-au mișcat la unison cu ideile coordonatorului lor, iar la montajul farfuriilor nu au întâmpinat probleme: “Contează foarte mult să montezi cu calm. Am reușit să facem o farfurie frumoasă”, spune acesta.

Chef Florin Dumitrescu a întâmpinat dificultăți cu un concurent din echipa albastră. Vlad Tănasie (Sushi) a spus că vrea să plece din emisiune. Ce s-a întâmplat

În ultimele trei minute, echipele au făcut tot ce mai puteau face pentru o farfurie impecabilă, servită ulterior localnicilor și gustată de specialist.

În echipa albastră, agitația interioară a concurenților se simțea, iar chef Florin Dumitrescu devenea din ce în ce mai tensionat din cauză că nu mai găsea un ingredient de care avea mare nevoie: stafide.

O concurentă din echipa mov, Carmen Dîrvariu, a ascuns pachetele de stafide: “Data trecută s-au furat smochine! Ei, de data asta am luat și eu două pungi de stafide și le-am pus sub banc”.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

“Acum, eu nu pot să zic nimic. N-am pus eu mâna”, spune chef Cătălin Scărlătescu. Până la urmă a primit stafidele echipa albastră și s-a mobilizat exemplar.

După numărătoarea inversă, toată lumea a ridicat mâinile de pe preparat și s-a bucurat de un moment de tihnă. Chef Florin Dumitrescu a profitat de situație să discute cu Vlad Tănasie (Sushi) să afle ce s-a întâmplat cu el și de ce a părut distrat tot timpul.

Vlad s-a pierdut la probă. A părut mai mereu separat și deloc atent, lucru care a costat echipa, după cum s-a resimțit, deși avea un avantaj uriaș. "Ce a fost cu tine azi?", întreabă chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

Vlad spune că a încercat să nu mai fie agitat și să se bucure în haosul creat: "Am încercat să lucrez repede", spune el, însă chef ține să-i spună că nu s-a descurcat prea bine, moment în care justificările din partea acestuia curg: "Ce să-i fac mai repede la mixer? Cu ce să fac mai tare, vreau să știu?". Vlad însă se pierduse la probă în agitația din jur.

Colegele de echipă povestesc că Vlad s-a enervat în timpul discuției cu chef Florin Dumitrescu, care nu a căutat decât să înțeleagă ce s-a întâmplat în timpul probei. Acesta spune că a sesizat un gest neașteptat al concurentului: "A venit spre mine! Eu am rămas șocat", spune Florin Dumitrescu.

"Din cauza teatrului ieftin, eu o să mă duc acasă! Nu o să-mi las echipa, ca să înțelegi, dar dacă intru la individuale, o să mă duc acasă", spune Vlad, într-un moment de tensiune. Dar și-a dat seama că a spus totul la nervi.

"Îmi pare rău că îl pierd pe el, sincer", spune Florin Dumitrescu, care nu a avut ca scop decât binele echipei, ca un chef care vrea să depășească limitele și a deschis un dialog cu Vlad, însă cel din urmă s-a supărat.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Vlad Tănasie (Sushi) în timpul probei. Ce i-a rep... Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x