Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

În a patra ediție de Chefi fără limite din 28 februarie 2022, echipele au luptat pentru imunitate individuală pregătind un preparat specific mediteraneean, cu iz grecesc. Proba le-a oferit libertatea de a-și pune în joc creativitatea. Farfuriile au zburat și victoria a fost clară!

colaj de fotografii cu echipele de la Chefi fara limite, ale chefilor  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Farfuriile au zburat și victoria a fost clară! Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate. | Antena 1/ Chefi fără limite

Pe graficul emoțional al zilei suntem pe punctul maxim, la jurizare. Primele puncte au bucurat echipe cu tunici albastre, respectiv mov, dar imediat au urmat trei consecutive în contul echipei verde. La un moment dat, chef Sorin Bontea, avea un punct în plus în fața celor doi adversari aflați la egalitate cu două puncte fiecare. Tensiunea crește și pronosticul e greu de ghicit, doar farfuriile care zboară ultimele oferă rezultatul.

Verdictul final a fost dat de localnicii invitați să deguste preparatele.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

Echipa verde a câștigat imunitatea individuală, în a patra ediție de Chefi fără limite. Francisc Șandor s-a salvat de la o posibilă eliminare

Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat situații destul de greu de gestionat, mai ales că emoțiile nu mai putea fi controlate. Florin Dumitrescu s-a certat cu un concurent din echipă, Vlad Tănasie.

La noua destinație, în Lesbos, s-a dovedit că probele nu au fost tocmai ușoare și proverbul "Schimbi locul, schimbi norocul" pare că nu a funcționat pentru toată lumea. Tensiunile și certurile nu au lipsit, Sorin Bontea s-a enervat și a vrut să plece și nici dezamăgirile pentru unii dintre concurenți.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

Miza uriașă, imunitatea individuală, este "o bucată de aur" pentru echipe, de aceea luptă și speră până la ultimul ciob spart că farfuria aruncată este a adversarului. Însă, doar o echipă este câștigătoare, din nefericire pentru celelalte două.

Farfuriile s-au spart rând pe rând și au dictat victoria: ECHIPA VERDE a câștigat!

"Băi, bucurie maximă! Iarăși am câștigat imunitate pentru un concurent. Nu mai pot să țip că iar rămân fără voce și totuși încă țip. I-am bătut rău!", spune chef Sorin Bontea, bucuros că a câștigat. Cheful a hotărât să-i ofere lui Francisc Șandor imunitatea individuală pentru că se bazează foarte mult pe el și nu este bucătar ca ceilalți, care se pot folosi de ceea ce au învățat în timp.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: &quo... Chefi fără limite, 1 martie 2022. Reproșuri în echipa mov, confesiuni în echipa albastră la începutul zilei. Ce probe îi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x