Antena Căutare

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky) la proba brunch-ului

Rebecca Bumputu (Becky) și Istvan Kozocsa fuzionează foarte bine în bucătărie, ba chiar cel din urmă și-a arătat aprecierea față de colega sa, alături de care a reușit să se mobilizeze exemplar. Cum s-au descurcat cei doi în a doua etapă ce i-a adus în casele localnicilor din Lesbos.

colaj de fotografii cu echipa de la Chefi fara limite, a lui Cătălin Scărlătescu Galerie
Rebecca Bumputu (Becky) și Istvan Kozocsa fuzionează foarte bine în bucătărie, ba chiar bucătarul și-a arătat aprecierea față de colega sa, alături de care a reușit să se mobilizeze exemplar. | Antena 1/ Chefi fără limite

Cu o poveste impresionantă, locuitorii casei unde gătesc concurenții echipei mov i-au primit cum se cuvine și le-au oferit tot ce era necesar pentru proba brunch-ului. Frigiderele pline și curtea bogată le oferă celor doi posibilitatea de a excela în acestă misiune ce părea inițial dificilă.

Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky), în ediția din 1 martie 2022, de la Chefi fără limite

A doua zi în Lesbos a început intempestiv și solicitant! În timp ce unele echipe s-au unit excelent, altele gestionează cu greu ultimele minute, iar chefii își gestionează cu greu propriile orgolii fără limite, într-o probă ce va aduce un avantaj uriaș.

“Mâncărica noastră este gata! Acum fac pentru fiecare câte o limonadă!”, spune Istvan, grăbit să așeze și să facă totul într-o manieră surprinzătoare.

În timp ce toate echipele se ocupă de probe, chefii "intră în pâine". În Grecia există tradiția de a face niște coșulețe din cocă frământă cu lapte fermentat de capră. În Lesbos există o puternică tradiție mai ales în rândul femeilor de a face Hahles.

“Pâinica asta am mâncat-o când e coaptă, practic, este senzațională! În ea se pune salată. Chiar eram curios cum se face, mereu m-am întrebat și eu și Cătălin, băi, cum facem asta?”, spune chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

Proba Hahles a pus la treabă chefii: “Va câștiga echipa care va face 20 de coșulețe perfecte”

Coșulețele vor trebui să fie făcute și de chefi, chiar dacă nu au idee pentru moment despre cum ar trebui să fie. Dar lovitura mai apoi vine: “Va câștiga echipa care va face 20 de coșulețe perfecte”. Înainte să se apuce de treabă, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea alături de concurentul din echipă au primit instrucțiuni de la o specialistă a locului, care cunoaște în detaliu arta culinară elenă.

“Problema este că mi-a picat fața! Dar de ce mi-a picat fața!? Na, ce fac eu cu unghiile!?”, spune Tanya Povenskaya.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

“Păi ce să fac eu, măi, cu unghiile!? Dumnezeule mare!”, spune chef Cătălin Scărlătescu, râzând. Însă, blonda a rezolvat imediat situația, și-a demontat unghiile așa cum a putut, de la o mână, pentru a fi de ajutor cum se cuvine.

Chefii au primit ajutor de la niște doamne din public care erau chemate special. Aluatul, povestește chef Florin Dumitrescu, este ca o mămăligă mai maleabilă, ca pentru bulz, însă e nevoie de îndemânare pentru a face coșulețele exact ca la greci.

Proba a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu și obține avantajul de a opri pe ceilalți doi chefi în orice moment să comunice cu concurenții din echipele lor timp de 20 de minute pe durata probei de diseară.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă sperie"

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Concurenții au intrat în casele grecilor din Lesbos. Au făcut o descoperire ce i-a ulu... Chefi fără limite, 1 martie 2022. Irina Fodor a pus la bătaie un nou Joker! Ce trebuie să gătească chefii: „E imposibil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x