Antena Căutare

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu a obținut imunitatea de grup

În cea mai importantă luptă a etapei pentru imunitatea echipei, privilegiați sunt cei din echipa mov, care au câștigat un avantaj important, chef Cătălin Scărlătescu gătește cu ei. Sunt ultimele momente ale luptei decisive pentru avantajul suprem. Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat imunitatea de grup, în a cincea ediție de Chefi fără limite, din 1 martie 2022.

colaj de fotografii cu chef  Florin Dumitrescu și echipa albastra Galerie
Echipa albastră a câștigat imunitatea de grup, în a cincea ediție de Chefi fără limite, din 1 martie 2022 | Antena 1/ Chefi fără limite

Ajunși la plating, toți sunt într-o tensiune uriașă, cu atât mai mult echipa verde, al cărei chef este obligat să tacă. În a cincea ediție de Chefi fără limite din 1 martie 2022, echipele au luptat pentru imunitate de grup, pregătind un preparat după o rețetă proprie, dar cu alimente ce dau iz grecesc.

Proba le-a oferit libertatea de a-și pune în joc creativitatea și de a pregăti o rețetă originală. Farfuriile au zburat și victoria a fost clară! Doar echipa albastră este norocoasă, celelalte au moralul făcut țăndări!

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipa verde, condusă de Sorin Bontea a câștigat proba și Francisc Șandor are imunitate

Echipa albastră a câștigat imunitatea de grup, în a cincea ediție de Chefi fără limite, din 1 martie 2022

Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat situații destul de greu de gestionat, mai ales că emoțiile nu mai putea fi controlate. Miza uriașă, imunitatea de grup, este dorită de toți, de aceea luptă și speră până la ultimul ciob spart că farfuria aruncată este a adversarului. Însă, doar o echipă este câștigătoare, din nefericire pentru celelalte două.

Imunitatea de grup înseamnă că o echipă întreagă nu poate fi eliminată: “Este cea mai importantă probă. Ești sigur că nu pleci acasă. Este presiunea foarte mare!”, spune chef Sorin Bontea. Confruntarea culinară a zilei a ajuns la final, iar ultimele momente sunt guvernate de panica chefilor care își doresc ca farfuria făcută să placă localnicilor.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Chef Florin Dumitrescu și Vlad Tănasie (Sushi) s-au certat. Ce s-a întâmplat: "Mă duc acasă"

Farfuriile s-au spart rând pe rând și au dictat victoria: ECHIPA ALBASTRĂ a câștigat, condusă de Florin Dumitrescu, iar echipa mov intră la luptă cu echipa verde. Un concurent ar putea fi eliminat, dar proba chefilor ar putea schimba acest lucru: Jokerul. Însă va fi aflat la momentul potrivit.

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Citește și: Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au ajuns în Lesbos. Florin Dumitrescu, tensionat de cele auzite: "Mă sperie"

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 1 martie 2022. Echipa mov a câștigat două avantaje. Ce probă au primit echipele pentru imunitatea de ... Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x