Antena Căutare

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Florin Dumitrescu a fost binecuvântat de un preot din Lesbos. Momentul care a emoționat

În a patra ediție de Chefi fără limite, din Lesbos, concurenții au reușit să ducă la final probele. În timp ce unii au aflat deja rezultatul, alții așteaptă verdictul cu sufletul la gură. Trei probe de foc au fost rezolvate chiar dacă pe parcurs au fost și situații neprevăzute! O întâmplare însă l-a bucurat enorm pe chef Florin Dumitrescu: o întâlnire de suflet cu un preot! Ce s-a întâmplat.

colaj de fotografii cu chef  Florin Dumitrescu cinecuvântat de un preot din Lesbos Galerie
Chef Florin Dumitrescu cel mai norocos dintre toți, a primit binecuvântare de la un preot ce se afla alături de localnici. | Antena 1/ Chefi fără limite

Echipele care au avut proba amaranthului au primit imediat un mesaj pe telefon care le-a anunțat că sunt așteptate la locația de unde au plecat! Concurenții care au avut de identificat și de sortat peștele își așteptau verdictul cu sufletul la gură, în timp ce inima le bătea din ce în ce mai tare pe măsură ce juratul le arăta ce au greșit.

În vâltoarea probelor care nu le mai dau pace concurenților și nici chefilor, își face loc și lumina spiritualității, într-o zi sfântă în Lesbos. Florin Dumitrescu a avut parte de o întâmplare la care spera încă de când a plecat de acasă.

Citește și: Chefi fără limite, în spatele camerelor! Aventura din Grecia a adus peripeții și pentru echipa de filmare! Imagini din culise

Florin Dumitrescu a fost binecuvântat de un preot din Lesbos. Momentul care l-a emoționat pe chef: “Mi-am plecat capul”

Chefii nu erau nici pe departe aproape de final și împărțeau în continuare localnicilor mâncare. Oamenii au dorit să facă poze cu ei fără să întâmpine probleme. Au avut parte, însă, și de momente care i-au eliberat de tensiunea jocului, chef Florin Dumitrescu cel mai norocos dintre toți, a primit binecuvântare de la un preot ce se afla alături de localnici.

“M-am bucurat că m-a binecuvântat, că eu când am plecat din țară, părintele nostru duhovnic mi-a zis la un moment dat că îmi dă dezlegare să mă împărtășesc, iar eu nu știam cum să-i spun părintelui dacă poate să mă împărtășească. Ok, lasă, nu mă împărtăși, dar măcar mi-am plecat capul, m-a binecuvântat”, povestește Florin Dumitrescu plin de bucurie.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă Rebecca Bumputu (Becky) de la emisiunea Chefi fără limite, de la Antena 1

Puțini știau însă latura spirituală a chefului Florin Dumitrescu și iată că prin intermediul unui format inedit au putut să descopere și acest unghi care nu mereu a strălucit în lumina reflectoarelor, fiind o trăire personală. Acesta a pornit mult mai încrezător la drum și plin de energie după ce preotul din Lesbos și-a lăsat lumina binecuvântării peste el.

În plină zi de sărbătoare grecii se roagă pentru cer senin și multă căldură pentru a avea spor în toate zilele și pentru a-și cultiva energia fără de care nu ar putea realiza totul, lucru de care au nevoie și concurenții în acest concurs dinamic, savuros și plin de provocări menite să dărâme bariere.

Citește și: Eliminare Chefi fără limite, 23 februarie 2022. Lucian Pupăzan părăsește concursul, chef Sorin Bontea câștigă Jokerul

17 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Citește și: Cine e Marius Tudosiei, co-prezentator al emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Echipele au aflat care sunt probele. Situație inedită, de ce se teme Florin Dumitr... Chefi fără limite, 28 februarie 2022. Sorin Bontea s-a enervat și a vrut să plece. Ce s-a întâmplat și ce avantaje au ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x