Antena Căutare

Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi

O combinație interesantă de ingrediente, într-un preparat greu de refuzat: „Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi”!

Galerie
Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi

O combinație interesantă de ingrediente, într-un preparat greu de refuzat: „Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi”!


Ingrediente pentru Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi

  • 500 g cotlet de porc
  • 200 g bacon afumat
  • 250 g ciuperci champignon
  • 100 g măsline
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 700 ml vin
  • 500 g cartofi
  • 100 g unt
  • 100 ml smântână
Articolul continuă după reclamă

Mod de preparare Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi

Se porționează cotletul de porc în cuburi care se trag la tigaie în ulei până se rumenesc pe toate părțile. Se adaugă ciupercile feliate, ceapa tocată, baconul tăiat în cuburi, se amestecă bine până ceapa se pătrunde, apoi se adaugă măslinele și vinul. Se fierb ingredientele până se evaporă alcoolul și se formează un sos gustos.
Intre timp, se prepară un piure de cartofi clasic, asezonat cu mult unt și smântână.
Se servește deliciosul Cotlet haiducesc cu ciuperci, măsline, bacon și piure de cartofi, alături de o salată de legume.

Tocăniță din inimi de pui cu mămăliguță... Tocăniță de cartofi cu mușchi țigănesc, linte și ardei copți...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x