Antena Căutare

YAKISOBA

Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

Ingrediente

  • 1 radacina ghimbir
  • 2 morcovi mari
  • 1/2 varza
  • 1 ceapa
  • 150 gr germeni sau muguri de soia
  • 250 gr carne de poc sau pui
  • ulei de susan
  • 100 gr. taitei japonezi
  • sos soia
  • alge uscate

Mod de preparare

1. Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

2. Se pune intr-o tigaie incinsa, ulei de susan cu putin ulei de floarea soarelui, se adauga carnea taiata fasii, se rumeneste putin, apoi se adauga legumele taiate si se calesc impreuna cu carnea. Se adauga taiteii japonezi si putina apa calda , la sfirsit se adauga sosul de soia si se mai lasa aproximativ 5 minute.

3. Se monteaza pe o farfurie si se presara alge uscate.

Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este:


Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!... Risotto cu hribi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x