Antena Căutare

Andra Mihail de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață poză de până acum! Ce a postat pe Instagram

Andra Mihail de la „Chefi la cuțite” a reușit să își surprindă fanii din plin atunci când postat pe pagina sa de Instagram o imagine extrem de îndrăzneață, în care apare fără sutien, la plajă.

andra mihail in bucataria chefi la cutite, sezonul 9, alaturi de vincenzo aiello Galerie
Andra Mihail de la „Chefi la cuțite” a făcut senzația cu o poză de la plajă | Antena 1

Pe Andra Mihail am putut s-o cunoaștem în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Concurenta a decis să își ia inima în dinți și să gătească un preparat cât mai gustos pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Mâncarea fost atât de bună, încât tânăra a ajuns în bootcamp și apoi într-una dintre echipe.

Recent, concurenta și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care apare la plajă, fără sutien.

Andra Mihail de la „Chefi la cuțite” a făcut senzație pe Instagram cu o fotografie în care apare la plajă, fără sutien

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Andra Mihail a fost una dintre concurentele care au reușit să demonstreze că nu trebuie neapărat să fii bucătar ca să gătești cu gust. După bootcamp, frumoasa brunetă a intrat în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu și a reușit să treacă peste numeroase battle-uri și dueluri.

Chiar dacă nu a ajuns în finală, concurenta s-a ales cu numeroși fani și admiratori și fiecare fotografie pe care aceasta o postează pe Instagram face senzație, adunând instant numeroase reacții și comentarii.

Citește și: Andra Mihail, mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cuțite: „M-am mai și supărat”. Ce a transmis concurenta

În cea mai recentă poză a sa, Andra Mihail se află la plajă și nu poartă sutien. Așa cum era de așteptat, imaginea a bucurat din plin ochii curioși ai celor care o urmăresc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Femeie de vis😍😍”, „Andraaa ❤️❤️❤️❤️”, „Super sexy!🔥🔥🔥🔥”, „ Frumos chip 😘”, iată doar o parte dintre reacțiile primite de la urmăritorii de pe Instagram ai frumoasei brunete.

Andra Mihail postează des în ultima perioadă fotografii cu ea în bikini sau la plajă, semn că bruneta se bucură de o vacanță pe litoral.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ciprian Antone de la „Chefi la cuțite” și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum... Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, într-o rochie transparentă ce i-a lăsat formele la vedere, pe Instagram. Ce au zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x