Antena Căutare

Anghel Adrian i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale: „Am avut 188 de kilograme”

Anghel Adrian a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze tuturor că adevărata sa menire este bucătăria și că merită din plin să prindă un loc în cele trei echipe.

Anghel Adrian i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale: „Am avut 188 de kilograme” Galerie
Adrian Anghel, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Plin de încredere și cu o imensă dorință de-a face spectacol culinar în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Anghel Adrian, un bucătar în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că a avut numeroase joburi de-a lungul timpului, dar abia la 24 de ani a decis să se apuce de bucătărie.

Acum, după trei ani de experiență ca bucătar, tânărul se consideră îndeajuns de pregătit pentru a-și testa forțele la emisiunea „Chefi la cuțite”.

Anghel Adrian i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale

„Eu în această competiție mă văd intrând într-o echipă fiindcă preparatul meu este unul deosebit. Voi face un ton în crustă de polen, cu salată de microplante și cu piure de mazăre”, a dezvăluiit concurentul, extrem de sigur de potențialul său.

citește și: Magicianul Robert Tudor, numere spectaculoase de magie la „Chefi la cuțite”! „Joc poker cu Sorin Bontea”

După ce a terminat de gătit, acesta a privit cu mult interes degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. La prima vedere, cei trei nu au părut impresionați de mâncarea din farfurie.

Apoi, ușile s-au deschis și acesta și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”. Anghel Adrian a început apoi să ofere mai multe detalii despre numeroasele joburi pe care le-a avut de-a lungul timpului, dar și despre faptul că a ajuns să cântărească 188 de kilograme. După ce s-a operat, acesta a slăbit enorm și a descoperit pasiunea pentru gătit.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală

„Am făcut karate de performanță și diferite sporturi de semicontact. Aveam 17 ani când am ieșit cu prietenii pe afară, ei aveau niște certuri cu alți băieți. M-am dus cu ei, am intrat peste persoanele respective și le-am bătut. Nu credeam că e așa grav. Am ajuns la secția de poliție, eram acuzat de tâlhărie. Persoana nu a recunoscut adevărul, prietenii au dat vina pe mine și am fost închis la penitenciarul de minori din Craiova. A fost destul de greu, eram un puști la vârsta respectivă. În acei doi ani în care am fost închis m-a întărit”, a mărturisit concurentul, spre marea surpriză a celor trei jurați.

La final, verdictul nu a fost unul bun, dar Anghel Adrian a fost încurajat să revină în sezonul următor aln emisiunii „Chefi la cuțite”, cu o farfurie mai gustoasă!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cursa pentru amuletele de la „Chefi la cuțite” devine tot mai tensionată! Câte bonusuri mai are de dat Gina Pistol... Laurențiu Zediu a renunțat la corporație din pasiune pentru bucătărie! Concurentul de la „Chefi la cuțite” i-a surprins ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x