Antena Căutare

Bendeac și-a sunat mama, chiar la „Chefi la cuțite”! „Alo, mama? Hai că am o întrebare pentru tine...”

Mihai Bendeac n-a părăsit platoul emisiunii „Chefi la cuțite” fără să răspundă la cea mai fierbinte întrebare a momentului!

Mihai Bendeac n-a părăsit platoul emisiunii „Chefi la cuțite” fără să răspundă la cea mai fierbinte întrebare a momentului!

Fiindcă s-a aflat că mama lui este mare fan al emisiunii, Mihai a sunat-o și a întrebat-o care este cheful ei prefarat.

Și surpriza a fost mare: „Scărlătescu!”

Iar dialogul dintre vedetă și mama sa chiar a fost unul de-a dreptul savuros! Mihai Bendeac chiar are cuvintele la el mereu, dar este totodată și mândrul posesor al unei mame simpatice!

Juratul de la „iUmor” chiar a făcut spectacol de zile mari doar cu o simplă conversație telefonică!

Bineînțeles că iar ne-am amintit de tabloul special al lui Mihai Bendeac („Pen...sula, pânza şi Bendeac! Portretul lui Mihai realizat cu penisul a făcut furori la "iUmor". Delia: "Şi cu mâna lucrează la fel de bine?")

Totodată, mama lui Bendeac a vrut ca fiul ei să fie invitat în emisiune, ca să își arate talentul culinar: „Să te văd atunci dacă te pricepi la gătit, mămică”.

Iar răspunsul a fost unul pe măsură: „Dacă vin aici...Le dau umilință!”

Lorant a făcut spectacol la „Chefi la cuțite” cu un capuccino de ciuperci! „Emisiunea asta o să mă facă celebru”... Mulțumim! Aproape 2,2 milioane de români s-au uitat marți seară la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x