Live acumNeatza de Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

„Când se întâlnesc Răzvan Babană și Claudia Radu iese circ”. Ce au făcut cei doi foști concurenți Chefi la cuțite

Răzvan Babană și Claudia Radu, doi dintre cei mai îndrăgiți foști concurenți ai emisiunii culinare Chefi la cuțite” s-au întâlnit și au transmis un mesaj pentru fani.

Răzvan Babană și Claudia Radu le-au transmis un mesaj fanilor, după ce s-au întâlnit

Antena 1

Răzvan Babană a fost concurent în sezonul 7 Chefi la cuțite, iar Claudia Radu a fost concurentă în sezonul 8.

Cei doi s-au întâlnit recent, s-au fotografiat și au ținut să-și țină la curent fanii cu această întâlnire. Cei doi au postat imaginea pe Instagram și le-au transmis fanilor că ar fi fost o nebunie dacă ar fi concurat în același sezon.

Întâlnire între Claudia Radu și Răzvan Babană

„Când se întâlnesc Babană și Claudette iese circ! Vă dați seama cum ar fi fost dacă am fi participat amândoi în același sezon? P.S.: niște vopsea blondă îmi trebuie și aș arăta ca Nick Carter de la Backstreet Boys în varianta XXL”, a scris Claudia Radu, zisă și Claudette, pe contul său de Instagram.

Răzvan Babană a făcut parte din sezonul 7 Chefi la cuțite

În prezent, fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” își dedică o mare parte din timp afacerii sale cu flori. Acesta deține un atelier unde confecționează buchete și aranjamente pentru clienții săi.

Citește și: Babană Răzvan, la un pas de moarte. Ce a pățit fostul concurent Chefi la cuțite și care e starea sa acum

Povestea emoționantă a Claudiei Radu de la Chefi la cuțite: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”

În preselecțiile Chefi la cuțite Claudia a mărturisit că a fost victimă a fenomenului de bullying din cauza faptului că întotdeauna a fost supraponderală.

„Fiind și cea mai mică dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași”.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, look îndrăzneț ce i-a uluit pe fani! Cum s-a pozat

Claudia a mărturisit că s-a simțit subestimată, din cauza aspectului fizic.

„Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită”, a mărtusit Claudia Radu.

De asemenea, concurenta a mărturisit că a fost marcată d eperioada în care cei din jur o umileau:

„Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

În prezent, Claudia dă dovadă de ambiție, merge la sală, muncește din greu, iar rezultatele se observă.

Claudia Radu, parcurs impresionant în competiția Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a ales-o în echipa „Bulinelor”, impresionat fiind de gustul mâncării preparate de Claudia. Concurenta a evoluat pe parcursul competiției și a reușit să fie printre ultimii trei membri rămași în competiție, ai echipei lui Dumitrescu. Așadar, în semifinală, Roxana Blenche Claudia Radu și Kani l-au reprezentat pe chef Dumitrescu.

Citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

În Finală, Roxana Blenche s-a confruntat cu Ionuț Belei și Maria Șandru, din echipa lui Sorin Bontea.

Potrivit formatului emisiunii, Roxana Blenche a trebuit să-și aleagă o echipă alături de care să gătească în Finală, iar Claudia nu a lipsit din echipa Roxanei.

Chiar dacă nu a câștigat Roxana Blenche, Claudia i-a mărturisit acesteia pe rețelele sociale că o admiră extrem de mult și că a fost onorată să gătească alături de ea.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Claudia Radu, după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "haideți să fim realiști"

Video