Antena Căutare

„Vine spre tine ca un șarpe veninos, care nu se termină”. Vedetele de la Asia Express au votat cu Bontea? Cine a câștigat prima probă la Titani la cuțite

Emoțiile au atins cote uriașe în a douan ediție Titani la cuțite! A fost momentul în care concurenții de la Asia Express au votat care a fost cel mai bun preparat!

Nouă bucătari celebri din România au venit la Titani la cuțite pentru a face spectacol culinar, alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

CHEF CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, SPECTACOL LA TITANI LA CUȚITE

Banda a curs și preparatele au ajuns în fața concurenților de la Asia Express, care s-au delectat cu trei rețete sofisticate: drob de miel cu piure de cartofi și salată (pregătit de echipa lui Cătălin Scărlătescu), pate de miel cu legume blanșate și sos de maioneză (pregătit de echipa lui Florin Dumitrescu) și drob la cuptor cu dulceață de roșii cherry și salată (pregătit de echipa lui Sorin Bontea).

CITEȘTE ȘI: „Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surpriză la Titani la cuțite

Chiar dacă a avut mult noroc în sezonul 3 al emisiunii Asia Express, Chef Sorin Bontea nu a reușit să iasă învingător și din această bătălie culinară.

CITEȘTE ȘI: Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul meu”

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat proba, primind cele mai mutle voturi la această probă a drobului de tip fine dining. Mai mult decât atât, acesta a avut parte și de o surpriză de la Gina Pistol: o amuletă specială, ce îl ajută să își încetinească adversarii, la o viitoare probă de gătit.

„Colegii mei nu s-au așteptat în vreun moment ca noi, bătrânii, hodorogii, să câștigăm”, a dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu, savurând din plin victoria.

Urmărește clipul video de mai sus din Titani la cuțite ca să vezi momentele delicioase din această ediție!

„Mie îmi plac lucrurile grele, îmi place opulența”. După ouăle fermentate, concurenții de la Asia Express au avut o surp... Carusel nebun de gătit și o regulă imposibilă, în bucătăria Titani la cuțite! Scărlătescu, lovitură dură pentru Sorin Bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x