Antena Căutare

Câștigătorul „Chefi la cuțite”, de urgență la spital! Ce a pățit Ionuț Belei și ce i-au zis medicii

Momente de panică pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Ionuț Belei, câștigătorul marelui trofeu în valoare de 30.000 de euro, a fost luat cu ambulanța din aeroport și dus de urgență la spitalul Elias din Capitală. Care este starea lui acum?

Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” a ajuns la spital Galerie
Ionuț Belei de la „Chefi la cuțite” a ajuns la spital

La scurt timp după ce s-a aflat că Ionuț Belei este marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, fanii au primit și o veste nu tocmai fericită.

Tânărul se afla la aeroportul Otopeni atunci când brusc a simțit că i se face rău. A încercat să își adune forțele, dar stările neplăcute s-au accentuat și un echipaj medical i-a acordat imediat îngrijiri de specialitate.

Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, de urgență la spital

Ionuț Belei a fost dus de urgență la spitalul Elias din București, acolo unde medicii au făcut tot ce a fost nevoie pentru ca pacientul să se simtă mai bine.

citește și: Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

„Dimineață, când am vrut să mă întorc acasă, la Cluj, în aeroport am ajuns să rămân oarecum fără aer și m-am speriat puțin. Atunci, cei de la control au chemat medicii și mi-au spus că am avut un junghi cardiac. Mi-au și spus medicii de aici de la Spitalul Elias faptul că s-a întâmplat totul din cauza stresului și din cauza lipsei de somn. Vreau să vă zic și celor de acasă, mamă, tată, Sabi, că sunt bine. Am făcut și testul Covid și sunt bine și mă bucur că nu am pățit nimic grav.

Câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 a povestit în detaliu ce simptombe a avut și prin ce situație a trecut, pas cu pas. Tânărul însă a mulțumit medicilor și susținătorilor pentru îngrijiri și pentru gândurile bune.

Cum se simte acum Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Apoi, Ionuț Belei, câștigătorul trofeului de 30.000 de euro, a fost invitat în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars pentru a vorbi mai multe despre momentele de panică prin care a trecut, atunci când i s-a făcut rău la aeroport.

citește și: Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală

Din dezvăluirile tânărului de 26 de ani, incidentul s-a produs din cauza efortului și a suprasolicitării fizice și psihice. Acum, Ionuț Belei se simte în continuare slăbit și nu în formă maximă, dar mult mai bine față de momentul în care i s-a făcut rău în aeroport.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să descoperi ce alte detalii a mai dezvăluit Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 8, despre starea lui de sănătate.

Ce mesaj a postat Alberto Chelu despre Maria Șandru, după finala „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți... Ce mai face Diva lui Scărlătescu, după încheierea sezonului 8 Chefi la Cuțite. Lavinia Ilcău, poze incendiare pe Instagr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x