Antena Căutare

Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă, a revenit la „Chefi la cuţite”! „Arată a otravă! E bătaie de joc"

Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă în sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”, a revenit cu o nouă reţetă inedită și… colorată.

Cătălin Jitianu, concurentul care le-a dat chefilor carne de cămilă în sezonul patru al emisiunii „Chefi la cuțite”, a revenit cu o nouă reţetă inedită și… colorată.

De data aceasta, Cătălin Jitianu a venit cu un desert numit „Merele lui Prâslea”, pe care chef Florin Dumitrescu l-a gustat legat la ochi.

„Mă simt în această bucătărie chiar ca la mine acasă, datorită experienței anterioare pe care am avut-o. Emoții nu mai am, deoarece știu ce am de făcut”, a spus Cătălin Jitianu, înainte de jurizare.

După ce și-a colorat dinții cu desertul prezentat de Cătălin Jitianu, chef Florin Dumitrescu l-a admonestat pe acest concurent.

„Am crezut că ai venit să îți răscumperi greșeala pentru faza cu cămila, unde ne-am simțit luați la mișto. Dar ai venit mai al dracului decât atunci! Asta e bătaie de joc. Acum ai venit cu chestia asta care arată și are gust de otravă, a Verde de Paris!", i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Cătălin Jitianu, chef bucătar în Timișoara, a spus că a pus colorant verde în desert pentru că era „o poliță neplătită”.

O bombă sexy și o mămică devotată, la „Chefi la cuțite”! Alice Marica a venit să impresioneze. „Am simțit că s-a sfârșit... „Chefi la cuțite”, sezonul 6, ediția 6. O răzbunare ascunsă și un secret din familia lui Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x