Antena Căutare

Ce a publicat Florica Boboi pe Internet după Finala Chefi la cuțite. Câștigătoarea sezonului 10 a transmis un mesaj neașteptat

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, a transmis un mesaj neașteptat pe Internet la scurt timp de la Marea Finală a show-ului culinar. Aceasta și-a luat prin surprindere prietenii virtuali cu o postare emoționantă.

Colaj cu Florica Boboi, Sorin Bontea și concurenții din echipa aurului alb Galerie
Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, a transmis un mesaj neașteptat pe Internet la scurt timp de la Marea Finală a show-ului culinar | Antena 1

La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, Florica Boboi a decis să publice un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele sociale. Câștigătoarea sezonului 10 a mulțumit tuturor pentru sprijinul și ajutorul oferit în competiția show-ului culinar.

Mai mult decât atât, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a atras atenția internauților cu imaginea pe care a distribuit-o pe contul de Instagram.

Florica Boboi, mesaj senzațional la patru zile de la Finala sezonului 10 Chefi la cuțite

Fanii show-ului culinar au așteptat cu nerăbdare o reacție din partea Floricăi Boboi, după Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite. La aproximativ 4 zile de la difuzarea etapei finale a competiției, câștigătoarea nu s-a mai putut abține și a făcut o postare specială.

Citește și: Ce a dezvăluit Ștefania Pop la scurt timp de la Finala Chefi la cuțite: „Desertul a avut două ingrediente de bază”

„Vreau să-i mulțumesc din suflet lui chef Cătălin Scărlătescu, datorită lui am ajuns în echipa celui mai bun și blând chef. Sorin Bontea ești minunat atât în emisiune cât și în afara emisiunii. Le mulțumesc din inimă și colegilor mei pentru că au făcut ce au știut ei mai bine. Toată viața o să vă fiu recunoscătoare! Paco ești minunat! Gabriel, mulțumesc din inimă. Carmen, ți-am mulțumit de o mie de ori și încă o mai fac, ești nemaipomenită. Gigi, o să rămâi mereu în inima mea, cel mai sincer caracter, ai fost devotat echipei. Mulțumesc, din suflet, visul meu nu se putea realiza fără voi. Mulțumesc și tuturor celor care m-au susținut”, a scris Florica Boboi vizibil emoționată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea concurentei din echipa lui chef Sorin Bontea a stârnit o mulțime de like-uri și reacții.

„Felicitări, meritai să câștigi!”, „Felicitări și mult succes în continuare! Ai dovedit ca ești un foarte bun organizator”, „Felicitări! Ești un om minunat și bun. Ai avut o echipă minunată și un mentor bun” sau „Felicitări și mult succes 😍”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Sezonul 10 Chefi la cuțite a fost plin de surprize

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece a fost pentru prima oară când show-ul culinar a avut două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă s-au numărat și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Citește și: Cum a răspuns Oxi (Roxana Crudu) după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Raluca Todea în Finala Chefi la cuțite

În Marea Finală a sezonului 10, toți cei trei chefi au avut câte un reprezentant. Ultima bătălie culinară s-a dat între Adrian Stroe din echipa de aur galben a lui Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa de aur alb a lui Sorin Bontea.

Florica Boboi a fost desemnată câștigătoarea sezonului aniversar Chefi la cuțite.

Hai să urmărești toate momentele spectaculoase din sezonul 10 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY.

Cum a răspuns Oxi (Roxana Crudu) după ce a fost acuzată că a sabotat-o pe Raluca Todea în Finala Chefi la cuțite... Ce mesaj a transmis Paco după finala Chefi la cuțite! Fanii au reacționat rapid când au văzut ce a zis Francisco Quintan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x