Antena Căutare

Ce a recunoscut Florin Revesz, cu puțin timp înainte de finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat

Florin Revesz este unul dintre cei mai apreciați și talentați concurenți din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și mulți îl văd deja câștigător. Ce dezvăluire a făcut concurentul, cu puțin timp înainte de finală?

Florin Revesz în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Florin Revesz a făcut o dezvăluire neașteptată, înainte de finala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Florin Revesz este tânărul care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să ajungă bucătar, deși familia și-a dorit să devină inginer! Deși profesează de doar doi ani această meserie, iată totuși că el a reușit să demonstreze că merită un loc în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a renunțat la facultatea de calculatoare, a plecat în SUA, a muncit din greu în restaurante diverse. După ani de muncă în străinătate, acesta a decis că bucătăria este marea sa pasiune.

Florin Revesz de la „Chefi la cuțite” a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Inițial, concurentul a primit tunica mov și a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Apoi, acesta a ajuns în echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu și, ulterior, a îmbrăcat tunica verde, devenind astfel un om de bază în echipa lui Sorin Bontea. Florin Revesz a fost singurul care a reușit să facă parte din toate cele trei echipe, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Încă din audiții, cei trei chefi au pus ochii pe concurentul cu o imensă pasiune pentru gătit și au realizat că vor ajunge să se „certe” pe el.

„Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer…Mi-am dat seama că bucătăria este mai mult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu facultatea de construcții am făcut și bucătărie. Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea”, a mărturisit concurentul în audiții, în timp ce a pregătit o rețetă proprie de scoici Saint Jacques.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Battle după battle și duel după duel, Florin Revesz a demonstrat că, deși are puțini ani de experiență, a ajuns la performanța de-a obține farfurii de 15 puncte, despre care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au spus la degustare că „reflectă perfecțiunea” în materie de gust și aspect.

Recent, concurentul din sezonul 9 „Chefi la cuțite” a făcut dezvăluiri neașteptate, chiar cu puțin timp înainte de finala show-ului.

Întrebat dacă își va mai lua licența în construcții, concurentul a mărturisit faptul că speră să realizeze acest lucru, dar că bucătăria este și va rămâne pe locul unu. De asemenea, tânărul a recunoscut că, dacă va primi premiul cel mare în finala „Chefi la cuțite” sezonul 9, banii îi va folosi pentru cursuri de perfecționare, la restaurantele sale preferate. În plus, fanii au dorit să afle, prin intermediul unor întrebări adresate pe Instagram, ce părere are despre fosta sa colegă de echipă, Elena Matei.

„Este foarte ambițioasă, un bucătar cu mult potential”, a mărturisit acesta, spre bucuria fanilor.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Nicoleta Pop de la „Chefi la cuțite”, cea mai îndrăzneață imagine din dormitor. Cum s-a pozat concurenta lui Scărlătescu... Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x