Unde lucrează acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite". Cum s-a fotografiat la locul de muncă

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a fost pe buzele tuturor după Marea Finală a show-ului culinar, însă foarte puțini știu cu ce se ocupă acum și unde lucrează.

Narcisa Birjaru, câștigătorea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a fost pe buzele tuturor după Marea Finală a show-ului culinar, însă foarte puțini știu cu ce se ocupă acum și unde lucrează.

Antena 1

Narcisa Birjaru a fost o adevărată apariție în cadrul emisiunii "Chefi la cuțite", unde a cucerit simpatia publicului cu felul său carismatic și talentul culinar. Aceasta i-a impresionat pe chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătecu și chef Florin Dumitrescu cu cele mai savuroase preparate ale sale, în special cu tocănița țigănească.

Cei trei chefi i-au spus în nenumărate rânduri că are gust în farfurie, motiv pentru care a reușit să câștige cel de-al nouălea sezon al show-ului culinar. Se pare că fosta concurentă a devenit foarte pasionat de bucătărie și a continuat să își facă o carieră în acest domeniu, iar acum se mândrește cu locul său de muncă.

Cum s-a fotografiat la locul de muncă Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite

Recent, Narcisa Birjaru și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine din actualul său loc de muncă. Tânăra s-a decis să profeseze în continuare în domeniul gastronomiei, după ce a câștigat sezonul 9 al show-ului culinar.

Fosta concurență le-a dat de veste urmăritorilor săi că acum lucrează în bucătăria unui hotel de la malul mării, acolo unde i-a invitat pe toți să guste din preparatele sale gustoase și făcute cu multă dragoste.

Citește și: Exclusiv! Ce a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit câștigătoarea sezonului 9

Într-o tunică albă și cu zâmbetul pe buze, Narcisa Birjaru s-a decis să le transmită și un mesaj internauților prin intermediul imaginii.

"Dragii mei, de azi vă aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Vă pup cu mult drag 😘🥰", a scris ea.

Narcisa Birjaru este foarte pasionată de bucătărie și își dorește să se perfecționeze în acest domeniu. De asemenea, postarea sa a strâns mai bine de 2 mii de aprecieri, semn că este apreciată de foarte multe persoane.

"Abia aștept să ajung în Olimp pentru a degusta din preparatele dumneavoastră culinare!😍❤️", "Mult succes❤️. Îmi place mult zâmbetul tău, este mereu atât de sincer ♥️" sau "Eu cel mai frumos om din lume! Spor în toate!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și cuvinte de laudă.

Cum arată mama Narcisei Birjaru

Fosta concurentă Chefi la cuțite se mândrește pe rețelele sociale și cu o mamă foarte frumoasă. Narcisa Birjaru seamănă extrem de mult cu mama ei și are o relație specială cu aceasta, drep dovadă stă una dintre postările sale.

Citește și: Prima reacție a Narcisei Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a avut de spus învingătoarea lui Chef Cătălin Scărlătescu

"La mulți ani, dragă mamă! ♥️🙏Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, ♥️ îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Te iubesc ♥️♥️♥️ 🙏", a scris Narcisa Birjaru, vizibil emoționată și mândră de mama ei.

Ultimele știri