Exclusiv! Ce a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit câștigătoarea sezonului 9

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, devenind astfel prima femeie care primește trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 1, după ce a câștigat „Chefi la cuțite” sezonul 9

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, cu povești de viață diferite, dar având toți în comun o imensă pasiune pentru gătit.

Printre aceștia s-a aflat și Narcisa Birjaru, o tânără în vârstă de 24 de ani care a reușit, cu o rețetă de burger cu cartofi prăjiți, să demonstreze că merită un look în bootcamp. Ambițioasă și muncitoare, aceasta a reușit să treacă peste probe cu bine și a primit tunica mov, intrând astfel în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ce a dezvăluit Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 9

Au fost puțini cei care au crezut în șansele tinerei, dar iată că timpul avea să aducă tuturor o surpriză de proporții. Battle după battle și duel după duel, concurenta a reușit să demonstreze că poate ține pasul chiar și cu bucătarii mai experimentați din competiție. De fiecare dată, farfuriile tinerei au fost apreciate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru gustul intens. Cine nu își amintește de prăjitura lui mamaie, cu care Narcisa Birjaru a făcut senzație în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”?

Ajunsă în finală, aceasta i-a avut drept rivali pe Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și pe Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Cei trei au primit misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert și degustarea a fost făcută de chefi celebri din România. La final, Gina Pistol a dat marea veste: Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Narcisa Birjaru și Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru și Cătălin Scărlătescu

După fericitul eveniment, câștigătoarea a oferit în exclusivitate un interviu pentru Antena 1 și a dezvăluit astfel numeroase detalii surprinzătoare.

Narcisa Birjaru a mărturisit faptul că întreaga „aventură” de la „Chefi la cuțite” reprezintă pentru ea o amintire de preț.

„Cea mai frumoasă amintire...Toată experiența Chefi la cuțite e o amintire fru oasă pentru mine, nu am un moment. Tot ce s-a întâmplat acolo e ceva unic pentru mine, toată experiența Chefi la cuțite e o experiență frumoasă, pe care n-o s-o uit niciodată”, a zis aceasta, emoționată.

Chiar dacă a câștigat sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, drumul tinerei din competiția culinară nu a fost unul ușor sau lipsit de temeri sau de momente imprevizibile:

„Au fost și momente dificile. Cel mai greu a fost poate atunci când a trebuit să pregătim startere pentru nuntă și eu am ales pateu de pui și nu am știut ce să fac cu el. L-am asociat cu niște chestii și chef Cătălin m-a certat, dar a fost o ceartă constructivă și mi-a prins bine cearta aia. Chiar mi-a prins bine. Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la el este aceea că ar trebui să am mai multă încredere în mine. Eu sunt o persoană care nu prea are încredere în ea și ar trebui să am încredere mai multă în mine și în gustul meu. Chiar dacă nu știu multă tehnică, știu că am gust și tehnica o s-o învăț. Și ușor, ușor o să fie totul bine”.

Tot în cadrul aceluiași interviu oferit în exclusivitate pentru Antena 1, Narcisa Birjaru a dezvăluit și ce s-a întâmplat imediat după ce Gina Pistol a anunțat că ea a câștigat „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă bucur și să urlu cât am putut de tare, să mă bucur de moment și de tot ce mi se întâmplă. Prima persoană care m-a felicitat a fost chef Cătălin, m-a luat de mâini și m-a felicitat. Și atunci eu am țipat din toți plămânii că îl iubesc și că îi mulțumesc că a avut încredere în mine. Apoi soțul meu, colegii de la Chefi la cuțite. Și le mulțumesc tuturor pentru asta. S-au bucurat toți din familie, au fost mândri”, a mărturisit Narcisa Birjaru.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant după Finala de la Chefi la cuțite. Ce spune despre Narcisa Birjaru, câștigătoarea lui

De asemenea, Narcisa Birjaru a ținut să transmită un mesaj atât pentru cei care au susținut-o, cât și pentru cei care au criticat-o.

„Le mulțumesc pentru susținerea lor și că au văzut în mine ceva bun și le mulțumesc din tot sufletul. Pentru cei care m-au judecat le transmit să nu mai judece omul după copertă. Până la urmă, toți avem drepturi egale, suntem egali și nu trebuie să desconsideri pe nimeni fiindcă nu știi cum se va întoarce treaba asta împotriva ta”, a fost declarația concurentei de la „Chefi la cuțite”.

Întrebată ce va face cu premiul în valoare de 30.000 de euro, marea câștigătoare a explicat că intenționează să dea un avans pentru o casă, dar și să investească în pregătirea ei ca bucătar profesionist.

„Nu știu deocamdată ce o să fac cu premiul de 30.000 de euro. Am mai zis și în alte interviuri, o să dau un avans pentru o casă și cu restul nu știu. Îmi dpresc să am un restaurant al meu, ca orice bucătar, dar iau lucrurile ușor și nu vreau să fac afirmații deocamdată, nu este momentul (...). Planul meu de viitor este să învăț cât mai mult în gastronomie, poate chiar să urmez și o școală profesională în domeniu și să devin din ce în ce mai bună”, a afirmat concurenta.

Am aflat că prima mâncare pregătită de Narcisa Birjaru a fost un pilaf sârbesc, la vârsta de nouă ani. Tatăl său a mâncat cu poftă ca s-o încurajeze și așa a început visul tinerei de-a ajunge un bucătar de renume. Acum, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”, tânăra se poate declara mândră de realizările sale profesionale.

Totuși, ce a făcut Narcisa Birjaru, după ce a câștigat „Chefi la cuțite”?

„M-am odihnit o zi și apoi m-am apucat iar de gătit”, a fost răspunsul neașteptat al tinerei, care are în prezent zeci de mii de fani.

Ce alte detalii a mai dezvăluit marea câștigătoare „Chefi la cuțite” sezonul 9? Află urmărind interviul exclusiv de pe AntenaPlay.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ultimele știri