Antena Căutare

Narcisa Birjaru, câștigătoarea "Chefi la cuțite" sezonul 9, mesaj emoționant pentru mama ei. Cât de mult seamănă cu ea

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru mama ei, însă un alt detaliu a atras atenția internauților.

Narcisa Birjaru în trei ipostaze diferite Galerie
Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite", a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant pentru mama ei | Antena 1

Este sărbătoare mare în familia Narcisei Birjaru, care și-a aniversat mama într-un mod de-a dreptul memorabil. Câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite" a dat de veste prietenilor din mediul online că este ziua celei mai importante femei din viața ei printr-un mesaj de-a dreptul emoționant.

Fosta concurentă a show-ului culinar a publicat o imagine cu mama ei care a întors rapid toate privirile și a generat o mulțime de comentarii. Se pare că Narcisa Birjaru a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama ei, cea cu care seamănă izbitor.

Cum arată mama Narcisei Birjaru și ce mesaj i-a transmis de ziua ei

De curând, câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite" i-a făcut o urare superbă mamei ei pe contul de Instagram, locul în care își ține la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața ei. Imaginea publicată de Narcisa Birjaru a făcut senzație, se pare că mama acesteia este de o frumusețe răpitoare.

Citește și: Exclusiv! Ce a făcut Narcisa Birjaru după ce a câștigat „Chefi la cuțite”. Ce a dezvăluit câștigătoarea sezonului 9

Un lucru este evident, tânăra seamănă foarte bine cu cea care i-a dat viață și a moștenit de la ea cea mai mare parte a trăsăturilor. Se pare că și relația dintre cele două este una extrem de specială, iar drept dovadă stă mesajul emoționant pe care i l-a transmis prin intermediul postării.

"La mulți ani, dragă mamă! ♥️🙏Dacă nu ți-am spus-o niciodată, ți-o spun acum: îți mulțumesc că exiști, îți mulțumesc că ești mama mea, ♥️ îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine, îți mulțumesc că m-ai crescut oferindu-mi toată iubirea și fericirea de care un copil are nevoie și îți mulțumesc pentru că nu ai încetat niciodată să crezi în mine. Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Te iubesc ♥️♥️♥️ 🙏", a scris Narcisa Birjaru, vizibil emoționată și mândră de mama ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Narcisa Birjaru a ținut neapărat să îi mulțumească mamei sale pentru tot efortul pe care l-a făcut până acum, dar și pentru faptul că a susținut-o în orice moment și i-a fost aproape. Aceasta a repetat în nenumărate rânduri că își dorește să își facă familia mândră de ea în emisiunea Chefi la cuțite, lucru pe care l-a și făcut după ce a câștigat premiul cel mare al show-ului culinar.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 1.000 de aprecieri și o mulțime de mesaje frumoase. Prietenii virtuali nu au putut să treacă cu vedere frumusețea pe care o emană cea mai importantă femeie din viața câștigătoarei Chefi la cuțite.

Citește și: Prima reacție a Narcisei Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a avut de spus învingătoarea lui Chef Cătălin Scărlătescu

"La mulți ani, să-ți trăiască și să fie sănătoasă!", "Te rog să îi transmiți din partea ea: La mulți ani cu sănatate și bucurii 👏 Felicitări pentru felul cum și-a crescut copii 👏" sau "Ce mamă frumoasă ai, Narcisa! La mulți ani!", au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care au ținut neapărat să îi transmită urări.

Fiica lui Sorin Bontea a făcut senzație într-o rochie mulată. Cum a apărut Miruna, la un eveniment: „Zeiță”... Unde lucrează acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 "Chefi la cuțite". Cum s-a fotografiat la locul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x