Antena Căutare

Ce mesaj a postat Alberto Chelu despre Maria Șandru, după finala „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dinter cei mai apreciați concurenți a fost Alberto Chelu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Ce mesaj neașteptat a postat acesta despre Maria Șandru, după finala îndrăgitului show culinar de la Antena 1?

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și câștigător a fost desemnat Ionuț Belei, tânărul care a reușit să demonstreze că este cel mai bun dintre cei buni.

În ediția 13 din sezonul 8 al îndrăgitului show culinar l-am putut cunoaște pe Alberto Chelu, un fost fotbalist de la FC Dacia Mioveni a decis într-o zi să facă o schimbare în viața sa și să se apuce de bucătărie.

Ce a postat Alberto Chelu despre Maria Șandru, după finala „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit o delicioasă rețetă de cod poșat, edamame, piure de mazăre și fenicul, Alberto Chelu a povestit detalii din viața sa. Am aflat că acesta a ajuns să lucreze în Marea Britanie într-un restaurant cu specific franțuzesc, totul pentru a evolua și pentru a ajunge un bucătar cât mai bun. Soția sa nu a reușit să se adapteze în străinătate, așa că a revenit în România. Alberto Chelu a dezvăluit, în etapa degustărilor pe nevăzute, faptul că este așteptat înapoi în Marea Britanie, dar că acest lucru nu îl mai atrage atât de mult.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

„Soția mea a venit la mine, a reușit să se angajeze, dar nu a reușit să se adapteze. A decis să se întoarcă, eu am rămas pentru experiență. Aș fi vrut să rămân acolo mult mai mult, dar era vorba de soția mea și nu puteam să stau departe de ea. Am vrut să îmi dau demisia, dar șefii mi-au zis să îmi iau o pauză, oricât am nevoie. Ei mă așteaptă acolo, dar nu știu ce să spun, dorința mea e să rămân în țară”, a dezvăluit atunci Alberto Chelu.

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Și un motiv în plus pentru a sta în România a fost atunci când Florin Dumitrescu i-a recunoscut talentul și i-a oferit acestuia cuțitul său de aur, ce-i dădea dreptul să ajungă direct în echipa juratului „Chefi la cuțite”.

citește și: Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală

Apoi, battle după battle, concurentul a demonstrat că este un ajutpr de bază pentru Florin Dumitrescu și pentru echipa sa, reușind mereu să scoată farfurii de senzație.

Totuși, cu câteva ediții înainte de finală, Alberto Chelu a fost eliminat, semn că oboseala și stresul și-au spus cuvântul.

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Va multumesc tuturor pentru apreciere si sustinere! Am avut parte de o echipa minunata, dar in celelalte echipe mi-am facut prieteni, oameni de valoare si Chefi profi. Bucataria este viata mea si pe mine ma gasiti in continuare La Tigai”, a scris Alberto Chelu, la scurt timp după ce a fost eliminat din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

citește și: Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu, după Finala Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul despre conflictele cu Ionuț Belei

Concurenutl a revenit totuși în finala „Chefi la cuțite” și a fost ales de Maria Șandru să facă parte din echipa sa. Fanii îndrăgitului show culinar știu că cei doi au avut numeroase discuții aprinse de-a lungul battle-urilor. Chiar dacă inițial nu a părut tocmai încântat de ideea de a lucra pentru Maria Șandru, iată totuși că Alberto Chelu a dat dovadă de mult profesionalism și a muncit cât de mult a putut pentru a o ajuta pe finalistă.

„Felicitari finalistilor! Felicitari chefilor! Felicitari echipelor! Felicitari tuturor concurentilor! #chefilacutite”, iată unul dintre mesajele de felicitare transmise de Alberto Chelu, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, după finala „Chefi la cuțite”.

O postare ce i-a uimit pe fanii a fost cea în care fostul cuțit de aur al lui Florin Dumitrescu a publicat poze cu el și cu Maria Șandru, sub descrierea „dragoste cu năbădăi”. Făcând haz de necaz, Alberto Chelu a demonstrat astfel că a îngropat securea războiului și că își respectă meseria de bucătar mai presus de orice.

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Alberto Chelu și Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche, anunț neașteptat după ce a pierdut trofeul „Chefi la cuțite”! „Nu s-a terminat aici”... Câștigătorul „Chefi la cuțite”, de urgență la spital! Ce a pățit Ionuț Belei și ce i-au zis medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x