Antena Căutare

Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu, după Finala Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul despre conflictele cu Ionuț Belei

Ionuț Manoliu, unul dintre concurenții sezonului 8 Chefi la cuțite a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, după ce a făcut parte din echipa lui Ionuț Belei în Finală. Concurentul a mărturisit că i-a făcut plăcere să-l ajute pe fostul său rival să câștige competiția.

Ionuț Belei și-a ales o echipă la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a câștigat
Ionuț Belei și echipa sa din Finala Chefi la cuțite, sezonul 8 | A1.ro

Urmăritorii emisiunii Chefi la cuțite știu că de-a lungul sezonului 8 Ionuț Belei și Vlăduț Manoliu au avut parte de mici conflicte. Într-una dintre ediții, s-a încins spiritele între cei doi, când Vlăduț și-a aruncat prosopul spre Ionuț.

Cu toate acestea, cei doi au trecut peste orgolii și au reușit să lucreze împreună în Finală.

Decizia lui Ionuț Belei de a-l lua în echipa sa pe Vlăduț Manoliu i-a uimit pe toți.

Vlăduț Manoliu a transmis un mesaj pe Instagram, prin care a dezvăluit că bucătarii buni lasă orgoliile la o parte și își îndeplinesc împreună obiectivul, acela de a crea farfurii senzaționale.

Vlăduț Manoliu: Se pare că bucătarii buni pot găti împreună indiferent de câte prosoape le stau în cale

„Ionuț, mă bucur că am putut să fiu alături de tine în Marea Finală. Mă bucur că am reușit să îmi fac magia și să te ajut să câștigi.
Se pare că bucătarii buni pot găti împreună indiferent de câte prosoape le stau în cale. Știi tu ce zic.
Noi știm că bucătăria nu este despre mâncare și atât. Bucătăria este despre pasiune, despre a lăsa deoparte orgolii, este despre dragostea pentru mâncare și despre sentimente așezate pe farfurie sub formă de fine dining”, a transmis Vlăduț Manoliu.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Vlăduț Manoliu d ela Chefi la cuțite: „Bucătăria este despre oameni”

Vlăduț a descris ce înseamnă pentru el bucătăria.

„Am gătit alături de o echipă minunată.
Vă mulțumesc tuturor celor alături de care am gătit în acest cooking show. Mă simt onorat și fac o ultimă reverență, în semn de respect, pentru voi.

Bucătăria este despre oameni.
Despre arome.
Despre dragoste.
Despre prietenii.
Despre momente fericite.
Despre momente triste.
Despre sentimente.
Bucătăria este despre oameni.
Să împingem gastronomia de la evoluție la revoluție”, a scris Vlăduț Manoliu.

Citește și: Claudia de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant după Finală: „Nu a fost să fie pentru noi”. Ce i-a transmis lui Ionuț Belei

Ionuț Belei, Sorin Bontea și Maria Șandru au intrat în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8.

Rând pe rând, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche și-au ales fiecare câte cinci concurenți alături de care luptă în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

echipa Roxanei Blenche a fost formată din: Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile, Andrei Hîncu (Kani).

Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe: Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Zannidache Edmond (Zanni).

Citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de: Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie, Cătălin Rizea.

La finalul competiției, Ionuț Belei a fost desmenat câștigător: „Ionuț a fost neașteptat de bun. Senzațional. E născut să gătească. A fost constant. A gătit bine mereu, de fiecare dată a gătit impecabil”, a declarat Sorin Bontea despre câștigătorul său la Xtra Night Show.

„Pentru mine chef Sorin este și va fi un exemplu și de la el am învățat ce-I mai bun și anume Ionuț, fă-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine. Și cred că acesta e cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor”, a spus la rândul său Ionuț Belei, despre Sorin Bontea.

Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală... Roxana Blenche, anunț neașteptat după ce a pierdut trofeul „Chefi la cuțite”! „Nu s-a terminat aici”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x