Chef Scărlătescu, demoralizat de înfrângerile echipei sale: ”E posibil să nu ajung în finală”

Competiția celui mai iubit show culinar devine din ce în ce mai grea, iar cea mai lungă perioadă de confruntări pe echipe de până acum își va pune amprenta asupra energiei din bucătăria Chefi la cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu, demoralizat de înfrângerile echipei sale

Antena 1

Diseară, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări un nou battle în care presiunea, tensiunea și răsturnările de situație își vor spune cuvântul.

”Anul trecut, battle-ul 14 era ultimul, iar după el urma semifinala. Anul acesta, pe lângă battle-ul din seara aceasta mai avem alte trei, extrem de dificile!”, mărturisesc concurenții, ce resimt oboseala luptelor la cuțite.

Citește și: Cum arăta Elena Matei de la Chefi la cuțite, înainte de a deveni cunoscută. Îndrăgita concurentă a avut părul violet în trecut

Chef Cătălin Scărlătescu, demoralizat de înfrângerile echipei sale

Nici chefii nu par să poată ridica moralul echipelor, căci, la rândul lor, se confruntă cu multe gânduri apăsătoare. Chef Cătălin Scărlătescu este vizibil marcat de cele trei pierderi consecutive din ultimele ediții și de minoritatea numerică în care atât el, cât și chef Sorin Bontea, se află:

”Astăzi sunt puțin trist. M-au luat toate gândurile, toată noaptea nu am putut să dorm. M-am gândit că dacă mai am patru concurenți și noi mai avem patru confruntări e posibil să nu ajung în finală”, este de părere căpitanul echipei mov.

Citește și: Cu ce se ocupă Nicoleta Pop, după participarea la Chefi la cuțite. Fosta concurentă nu lucrează în bucătărie

Tot în această seară, în mijlocul unei confruntări pe echipe extrem de tensionate, chef Florin Dumitrescu va avea nevoie de intervenția medicului.

Chef Florin Dumitrescu are nevoie de ajutor medical

”Mi s-a făcut rău. Mi s-a pus un val de ceață, nu mai eram bun de nimic. Din momentul acela nu mai țin minte multe lucruri. Am ieșit, medicii mi-au luat tensiunea și era foarte mică”, va declara juratul.

Citește și: Sorin Bontea, filmat într-o ipostază neașteptată. Ce au descoperit fanii despre juratul „Chefi la cuțite”

Cum se va sfârși confruntarea cu numărul 14 a sezonului 9 Chefi la cuțite, ce echipă va adjudeca o nouă victorie, dar și ce concurent va părăsi la finalul serii competiția, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Ultimele știri