Antena Căutare

Oooof! Până și puștoaicele de 16 ani trag la Scărlătescu: ”Să șțiți că eu voiam să vă văd un pic mai plinuț, mie îmi plăceați așa!”

”Cum ar fi să ajung chef la 16 ani?”, aceasta e întrebarea care stă pe buzele Taniei Năstase, o puștoaică îndrăgostită de bucătărie, care vrea să-și arate talentul în fața chefilor, dar și a unei țări întregi.

”Cum ar fi să ajung chef la 16 ani?”, aceasta e întrebarea care stă pe buzele Taniei Năstase, o puștoaică îndrăgostită de bucătărie, care vrea să-și arate talentul în fața chefilor, dar și a unei țări întregi. E campioană națională la gimnastică, deci curajul nu-i lipsește.

Tania știe că lui Scărlătescu nu-i place acest desert, dar e decisă să schimbe asta, așa că pune în farfuriile chefilor clătite cu mascarpone, o rețetă despre care spune că e delicioasă. A gătit-o de multe ori, așa că n-a avut nicio grijă că nu-i va ieși așa cum trebuie.

Tania și-a surprins și părinții, pe care i-a pus în fața faptului împlinit: ”M-a sunat și mi-a spus: mamă, m-am înscris la ”Chefi la cuțite”!”, a povestit doamna Năstase, venită în culise să-și susțină copila.

Ajunse în fața chefilor, farfuriile au intrat la degustare. Tania, cu zâmbetul pe buze, își așteaptă verdictul. După ce s-a conversat cu chefii, le-a explicat de ce a gătit clătite, dar și ce activități are în viața de zi cu zi, Tania a plecat acasă bucuroasă, cu două cuțite! Din ce echipă ar vrea să facă parte? Ei bine, din cea a lui Dumitrescu! Dar atenție, mami îl adoră pe Bontea, iar tati ține cu Scărlătescu!

Tradiționalul românesc a câștigat teren în fața chefilor, la jurizările pe nevăzute... Gina Pistol, surpriză pentru Cătălin Scărlătescu: "O să-i fac un tort"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x