Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine e câștigătorul edițiilor speciale. Farfuria de aur a mers la Patrizia Paglieri

Edițiile speciale Chefi la cuțite au ajuns la final și s-a aflat câștigătorul. Farfuria de aur a mers la Patrizia Paglieri, chef și fost concurent în sezonul 4 Asia Express.

natanticu, patrizia paglieri, elwira petre si shift la chefi la cutite Galerie
Gina Pistol a anunțat cine a câștigat farfuria de aur din edițiile speciale Chefi la cuțite, de la Antena 1 | Antena 1

Pe 29 și 30 noiembrie și pe 1 Decembrie, emisiunea Chefi la cuțite a revenit la Antena 1 cu trei ediții speciale în care vedeta a fost mâncarea tradițional românească.

La finalul celor trei zile de foc, Gina Pistola anunțat cine este câștigătorul care primește farfuria de aur. Premiul a fost donat unei tinere pe nume Anita Varvara, care i-a impresionat pe mulți cu povestea sa de viață.

Câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite de la Antena 1 este Patrizia Paglieri, fostă concurentă la Asia Express sezonul 4

În ultima ediție specială Chefi la cuțite, difuzată pe 1 Decembrie 2021, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie și au avut ocazia s-o cunoască pe Anita Varvara, o tânăra cu o poveste de viață emoționantă. Ea este cea căreia îi va fi donat premiul obținut de câștigătorul Chefi la cuțite, în edițiile speciale.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie: „A luat foc, ce trebuie să fac?”

Ziua a început în forță cu o probă de avantaj unde s-au întrecut chiar chefii. Aceștia au avut misiunea de-a prăji două ouă ochiuri, de-a obține zece rondele de ananas, de-a răzui doi morcovi și de-a stoarce suc de portocale, într-un timp extrem de scurt. Și, ca lucrurile să fie cât mai obiective, Anita Varvara a fost cea care a decis cine merită avantajul. Aparent, la această probă, cel mai bine s-a descurcat Florin Dumitrescu, dar nu a durat mult și acesta a ales să facă un gest neașteptat pentru Cătălin Scărlătescu.

Finaliștii edițiilor speciale de la Chefi la cuțite

Apoi, prima probă de gătit a adus în farfuriile echipelor aperitive românești și un desert pe bază de ciocolată. Degustarea a fost făcută de către Nea Marin și de către frumoasa lui familie. Banda a mers și surpriza a fost uriașă, fiindcă toate voturile au mers către echipa galbenă.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au tatuat cu fața lui chef Florin Dumitrescu

În bătălia culinară finală din edițiile speciale Chefi la cuțite au intrat cei patru concurenți ai lui Florin Dumitrescu: Shift, Patrizia Paglieri, Elwira Petre și Cosmin Natanticu. Fiecare și-a putut alege un ajutor din celelalte echipe și cronometrul a pornit. Fiecare finalist a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a-i impresiona pe Florin Dumitrescu, pe Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu un signature dish. După degustare, aceștia au dat note și au decis astfel cine este câștigătorul edițiilor speciale Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Gina Pistol a ridicat cloșul venit pe bandă și a dezvăluit că farfuria de aur merge la Patrizia Paglieri, fostă concurentă în sezonul 4 Asia Express. Premiul obținut va fi donat tinerei Anita Varvara, pasionată de gastronomie și dornică să facă studii de specialitate în acest domeniu.

Cum a reacționat Cosmin Natanticu atunci când Patrizia Paglieri a fost aleastă marea câștigătoare de la Chefi la cuțite, edițiile speciale

Cu puțin timp înainte de aflarea câștigătorului ediției speciale Chefi la cuțite din 1 Decembrie 2021, Cosmin Natanticu a publicat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie cu cei patru finaliști, dar și un mesaj neașteptat.

„Noi am mai ramas! Sa pastram galbenul sus! N-as fi ajuns aici fara @patriziapaglieri 🙏”, a dezvăluit acesta.

Chiar dacă în Asia Express au fost niște situații mai tensionate între Natanticu și Patrizia Paglieri, iată că securea războiului a fost îngropată. În edițiile speciale Chefi la cuțite, cei doi au fost buni colegi și celebrul chef nu a ezitat în niciun moment să îl ajute pe colegul său de echipă. De fiecare dată când a obținut un punctaj mare, Cosmin Natanticu a recunoscut meritele și ajutorul oferit de către Patrizia Paglieri și, când aceasta a primit farfuria de aur, acesta a felicitat-o sincer și a dezvăluit că merita pe deplin această victorie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au tatuat cu fața lui chef Florin Dum... Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider de audienţă. Bontea și Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui Chef Florin Du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x