Căutare Live

Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider de audienţă. Bontea și Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui Chef Florin Dumitrescu

Concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au continuat întrecerea la bancurile de lucru, sub atenta îndrumare a celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, aseară, 1 decembrie 2021, la Antena 1. Ultima ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider detaşat de audienţă. Bontea & Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui Florin Dumitrescu

Antena 1

Conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:25-23:32), o audiență medie de 9.3 puncte de rating și o cotă de piață de 29.8%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 4.7 puncte de rating și o cotă de piață de 15.2%.

Citește și: De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”

Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9 puncte de rating şi 21.6% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de această dată de Kanal D, cu 5.2 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă, în vreme ce Pro TV, la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 5.1 puncte de rating şi 12.3% cota de piaţã.

Şi la nivel naţional, ediţia specială Chefi la cuţite s-a impus ca lider detaşat de audienţă, cu 8 puncte de rating şi 18.3% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 6.2 puncte de rating şi 14.2% cota de piaţă.

Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider detașat de audienţă

Ziua a început în forță cu o probă de avantaj în care s-au întrecut chiar chefii. Apoi, prima probă de gătit a adus în farfuriile echipelor aperitive românești și un desert pe bază de ciocolată. Degustarea a fost făcută de către Nea Marin și familia lui. Banda a mers și surpriza a fost uriașă, fiindcă toate voturile au mers către echipa galbenă.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie: „A luat foc, ce trebuie să fac?”

În finala bătăliei au intrat cei patru concurenți ai lui Florin Dumitrescu: Shift, Patrizia Paglieri, Elwira Petre și Cosmin Natanticu. Fiecare și-a putut alege un ajutor din celelalte echipe și cronometrul a pornit. Fiecare finalist a încercat să dea totul pentru a-i impresiona pe chefii Florin Dumitrescu, pe Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu un signature dish.

La final, Gina Pistol a ridicat cloșul venit pe bandă și a dezvăluit că farfuria de aur merge la Patrizia Paglieri, fostă concurentă în sezonul 4 Asia Express.

Premiul obținut va fi donat tinerei Anita Varvara, pasionată de gastronomie și dornică să facă studii de specialitate în acest domeniu.

Tot aseară, în urma victoriei lui chef Dumitrescu, ceilalţi doi chefi, Bontea şi Scărlătescu, au dat curs promisiunii iniţiale şi şi-au tatuat chipul chefului câştigător.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Cine e câștigătorul edițiilor speciale. Farfuria de aur a mers la Patrizia Paglieri... Sorin Bontea, dezvăluiri despre copilărie, viață și carieră, într-un interviu de senzație. Unde a lucrat atunci când ave...
Ultimele știri
x