Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Ce chef a câștigat proba de avantaj. Chef Florin Dumitrescu a făcut un gest neașteptat

Proba de avantaj a fost una contracronometru, unde cei trei chefi au avut de îndeplinit mai multe sarcini în doar 5 minute. Anita, tânăra care va beneficia de premiul Chefi la cuțite edițiile speciale, a ales un câștigător.

chef-cătălin-scărlătescu-și-chef-florin-dumitrescu-se-îmbrățișează Galerie
Proba de avantaj a fost una contracronometru, unde cei trei chefi au avut de îndeplinit mai multe sarcini în doar 5 minute. Anita, tânăra care va beneficia de premiul Chefi la cuțite edițiile speciale, a ales un câștigător. | Antena 1

Proba de avantaj a fost jucată de către chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Cei trei și-au demonstrat dexteritatea în bucătărie într-o probă contracronometru, care vine cu un avantaj considerabil: 10 minute în plus la gătit.

Concureții Asia Express - Drumul Împăraților și jurații Chefi la cuțite au avut parte de o surpriză la jurizarea concursului. Anita, tânăra care va primi cei 5.000 de euro, a analizat în amănunt banucrile de lucru ale chefilor și a dat un veridict.

Aceasta a oferit premiul celui care a reușit să facă 10 rondele de ananas, un pahar de suc de portocală, trei cartofi curățați, trei morcovi dați prin răzuitoare și două ouă ochiuri moi în doar 5 minute. După un moment de liniște, Anita a desemnat echipa galbenă câștigătoare, lucru care a adus nemulțumiri în platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Concurenții din Asia Express au trecut printr-o probă de recunoaștere tactilă. Cine a câștigat

„Până la urmă a câștigat Dumitrescu, nu mi se pare corect. Au pus apă în suc, jumătate din morcovi au aruncat, rondelele de ananas nu erau ce trebuia. La Cătălin ce să mai zic, saracul, că nu știu ce a făcut pe acolo”, a spus chef Sorin Bontea.

Chef Florin Dumitrescu, gest neașteptat pentru chef Cătălin Scărlătescu

După victoria răsunătoare a echipei galbene, ceilalți doi jurați au încercat să își exprime neplăcerile. Pentru că cel mai supărat a fost chef Cătălin Dumitrescu, chef Florin Dumitrescu a apelat la un gest neașteptat. Acesta s-a oferit să dea avantajul său echipei roșii.

„Gina, pot să-i dau minutele mele lui Scărlătescu? Chiat are nevoie de ele”, a întrebat chef Florin Dumitrescu.

„Poți orice, Florin. E sărbătoarea astăzi”, i-a răspuns Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Proba de gătit la care a ieșit show. Două echipe au cântat în timp ce preparau mâncarea

Chef Cătălin Scărlătescu a acceptat cu greu „cadoul” de la colegul său: „Ești hoț, nu vreau așa. Nu te las cu mâna întinsă, te îmbrățișez. Mulțumesc, dar le câștigasem deja din prima.”

„M-am gândit că mai mult l-ar ajuta pe el decât pe mine, de asta am ales să le donez”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu despre gestul său.

Lorelei și Maria Speranța au fost extrem de încântat de avantajul pe care l-au primit de la echipa galbenă.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chefii au decis să participe la proba de avantaj. Cine e Anita, tânăra care primește ... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Lorelei a avut parte de un moment de panică în bucătărie: „A luat foc, ce trebuie să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x